Hírek /

Szerdán lehet bejelentés Wenger jövőjéről

Szerdán várható hivatalos bejelentés Arséne Wenger jövőjéről, írta a BBC Sports megbízható újságírója, David Ornstein.

Noha az Arsenal igazgatósága kedden ül össze formálisan, hogy több fontos pontot, köztük Wenger jövőjét is megvitassák, Ornstein szerint Wenger már hétfőn leült tárgyalni a klub többségi tulajdonosával, Stan Kroenke-vel a folytatásról.

Ornstein úgy tudja, hogy az új, kétéves szerződés részleteit már hónapokkal ezelőtt tisztázták a felek, ám hivatalosan még semmi sem lett aláírva.

A csapat vélhetően változtat a szakmai stáb struktúráján is, ám minden valószínűség szerint nem lesz szakmai igazgató kinevezve, és az átigazolási ügyek is Wenger kezében maradnak. Ugyanakkor sanszos, hogy lesz egy szakmai vezető, aki a játékosmegfigyelésért és a szerződéstárgyalásokért felel majd. A klub jelenlegi tárgyalóbiztosának, Dick Law szerződése ugyan szeptemberben lejár, ám több forrás is úgy tudja, hogy Law belátható ideig még marad az Arsenalnál.

Nemcsak Wenger, de a klub két kulcsjátékosának a rövid távú jövője is a levegőben lóg, és erre is igyekezni fog pontot tenni a csapat felsővezetése: a Telegraph szerint az Arsenal mind Alexisnek, mind Mesut Özilnek rekordösszegű, 280 ezer fontos heti fizetést ajánlhat, ráadásul a szokásosnál rövidebb ideig, így ha csapat nem szerepel a két játékos elvárásainak megfelelően az elkövetkezendő időszakban, még mindig jó korban lesznek egy esetleges átigazoláshoz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (47)

3 éve
Áhh, még 2 évig elnézzük itt Wenger pofáját, csak azért, mert nyert most egy (én is örülök neki, bocsánat érte) móricka kupát?
Ennek a klubnak én egy szebb jövőt jósolnék, ennél többre vagyunk hivatottak, mint amit Wenger el tud érni ezzel a játékosállománnyal...
3 éve
B. Zoli. Allegri szuper lenne,de Tuchel sem lenne rossz ;-)
3 éve
Zolika, a helyesírásodról a régi mondás jut eszembe: a tartalomhoz a forma.
3 éve
Dennis Bergkamp ● The Art Of The Assist
https://www.youtube.com/watch?v=aktUORRgkXg
3 éve
Törölt felhasználó
gyujjon guardiola,biztos talalna nekunk koscielnyket meg fabregasokat,bellerineket.Vooona 50 millios vedoigazolas aki vegigpadozna a szezont.Guardiolat mog murinnyot eccooore lohet ugykene :D majd voona 3 het mulva Guardinnyo Out :D

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek