Megkezdte a tárgyalásokat az Arsenal a belga KAS Eupen csapatával az idei gólkirály, Henry Onyekuru leigazolása ügyében, írta hétfőn a Sky Sports.

A 19 éves nigériai játékos 20 gólt szerzett a belga bajnokságban, ezzel mindenkit maga mögé utasított a góllövést illetően. A Sky Sports kiemelte, Onyekuru-t több angol csapat, köztük az Everton, a West Bromwich Albion és a Southampton is meg akarta szerezni, két meg nem nevezett csapattal pedig hetek óta tárgyal a játékos ügynöke.

A Sky szerint az Arsenal most csatlakozott az érdeklődő klubok közé, és sokat javíthat Arséne Wenger csapatának az a tény, hogy Onyekuru Arsenal-szurkoló hírében áll, és szívesen igazolna a londoniakhoz.

A játékos szerződésében szerepel egy 6,8 millió fontos minimum kivásárlási ár, az Arsenal minden bizonnyal gond nélkül kifizeti majd ezt az összeget.

Onyekuru 17 éves korában debütált a KAS Eupen együttesében, és góljaival nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a csapat felkerüljön a belga első osztályba 2016 tavaszán.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

7 éve
Törölt felhasználó
en szemelyszerint wilsheret engednem el.Eloszor is szogezzuk le,h mi a politikank jelenleg es hova szeretnenk fejlodni.Arsenal vagyunk azaz a 3. lepcsofokon allunk,az elso lepcsofok a Bayern,Barca,Real, a masodik a Juve,PSG,MU,Chelsea,City, harmadik, Arsenal,Monaco,Atleti, Liverpool,Roma,Milan,Dortmund, ...es innen kellene fellepnunk a masodik helyre egyenlore,amihez mi allunk a legkozelebb a harmadik fokrol..es egyre kozelebb,koszonhetoen Wengernek.Mi meg nem engedhetjuk meg,h ketto posztra 7-8 ilyen kaliberu jatekosunk legyen, egytol mindenkeppen meg kell valni, de Fornalst kar lenne kihagyni, Cazorla utan a legjobb lehetne a poszton.Azert irtam magunkat a harmadik szintre a Mu Chelsea City moge mert jelenleg mi nem engedhetjuk meg magunknak h 100 milliokert vasaroljunk pogbat, 50 milliokert vedoket mint guardiola es Abramovic politikajat is ismerjuk, raadasul meg ezen a lepcsofokon ha egy 28 eves Alexisert kinalnak 65 millio eurot,akkor az ajandek szamunkra,az mas kerdes,h O meg 4 evet een a siznten fog focizni,es ha ujbol talizunk veluk,ujbl kiutnek minket, Alexis goljaival...es valszeg azert jonnek Alexisert,mert o a leheto legjobb a piacon,Hazarddal egy szint,megis negyede annyiba kerul a kontraktusa es a kora miatt...hagyni kell hagymenjen..es Wilshere a kozepalyarol akit hagyni kell ,de csakis Kinaba...nezzuk hogy allunk,serulekeny,kiszorult tavaly a kezdobol...es kapnank erte kabe 70-80 millat....nem kerdes ugye?!...Bellerin szinten....hagymenjen 35-ert ajandek...jo kepessegekkel bir,de Oxi is le fogja hozni azt a szintet es akit kinezett papa fele ennyiert Danilo is,sot..sztem Danilo jobb is...megint csak plusszt termelunk...folyamaosan evek ota....Alexist majd potoljuk vmi tehetseggel20 evessel,elarulom, van vagy tiz olyan tehetseg aki 1-2 even Aleistol magasabb szintre robban.....kabe 15-20 millakert...ahhoz ,h szintet lepjunk olyan penztobbletet kell felhalmozni es egyszerre kell berobbantani....ami annyit jelent,h egyszer felepiteni egy bomba csapatot fiatalokbolvarni h klasszisokka fejlodjenek....es mindet megtartani extra fizuval...es mellejuk beigazolni 3 klasszist es BL-t bajnksagot nyerni....de ez meg kabe 4-5-6 ev nekunk..amugy elarulom a dortmund is ugyanezt az utat tapossa....se nekunk se dortmundnak nicnsenek milliardos tulaja aki pumpalja bele esz nelkul a penzt egy kis kacagasert....nekunk csak ez az egy ut maradt....es oruljunk h wenger egyatalan vevo erre....szal sztem Wilshere,Bellerin Alexis off...Danilo,Kloasinac,Fornals es az belga tini On.....
7 éve
Nem tudom... láttuk az elmúlt években, hogy mi van, ha 1 emberre hegyezzük ki a taktikát (Cazorla). Összeomlás...
7 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI, de amit leírtál azalapján senkire nincs építve a csapat, az pedig a legrosszabb. :D
7 éve
Szerintem sem Cazorlát, sem Wilsheret, sem pedig Ramseyt nem kell elfelejteni, csupán annyi szükséges, hogy ne kifejezetten köréjük építsük a csapatot, mert rábaszunk. Az előbb leírt 7 játékos azért lenne jó, mert különböző okok miatt simán lehetne őket forgatni. Valaki még túl fiatal (Fornals), valaki korosodó (Cazorla), valakik sérülékenyek (Jack, Ramsey), valakit eltiltást fenyeget elég gyakran :D (Xhaka vagy akár Coquelin), és valakit szimplán nem bír Wenger (Elneny). A muszájból játszatást nem értettem kifejezetten egy játékosra, csak arra akartam rávilágítani, hogy ez egy jó összetételű fogat lenne, különböző stílusokkal, életkorral, adottságokkal. Amúgy a Ramsey-Xhaka-Coquelin-Elneny 4-es azért szerintem elég kevéske lenne, ha már őket emelted ki. Minőségben és mennyiségben is.
7 éve
Törölt felhasználó
Először is Cazorlat és Wilsheret elkéne felejteni. Komolyan, ha Ramsey sérülékenysége és "muszájból játszatása" felmerül, mint probléma, akkor náluk ez milyen szinten? Ramsey, Xhaka, Fornals (fogalmam sincs, de akkor maradjunk nála), Elneny elég lenne ha csak az idei sérültjeink számát nézzük, mert Ox és Iwobi is betud ugrani, de mint mondtam én örülnék ha Coq maradna, csak az ne menne Elneny rovására. Esetleg Wilshere, de mondom, ha arra a Ramseyre nem mernek itt sokan alapozni, aki egyébként 2 éve nem volt huzamosabb ideig sérült (a játékát most hagyjuk, ez egy másik téma), akkor sajnos a két kis sérülékeny zseninket is elkell felejteni.

Szólj hozzá