Péntek késő délután bombaként robbant a Financial Times értesülése, miszerint Aliser Uszmanov, az Arsenal jelenlegi kisebbségi tulajdonosa, több mint egy milliárd angol fontos ajánlatot tett Stan Kroenkének a klub 67%-os részvénycsomagjáért.

Ugyan az amerikai többségi tulajdonos Kroenke hivatalosan nem utasította vissza az ajánlatát, több angol forrás, köztük a megbízható BBC Sportos újságíró, David Ornstein úgy tudja, az amerikai nem szándékozik megválni a klubtól, és "elkötelezett abban, hogy mind Angliában, mind Európában sikeressé tegye az Arsenalt."

Kroenke 2011-ben szerzett többségi tulajdonrészt az Arsenalban, amikor mintegy 731 millió fontért vette meg a részvénycsomagját a klubban. Most Uszmanov másfél milliárd fontot kínált volna az amerikainak, de Kroenke nem kívánt élni a profit realizálásának lehetőségével.

A Financial Times szerint nincs kizárva, hogy az acélmágnás Uszmanov, akinek az egyik cége az Everton új edzőközpontjába invesztált pénzt, újabb ajánlattal jelentkezik majd Kroenkénél, mindemellett az amerikai lap tudni véli: még további két potenciális érdeklődő van az Arsenal megvételére. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (64)

7 éve
Tolisso-t én sem preferálom.Párszor láttam játszani a Lyon-ban és a spanyolok ellen is a válogatottban.Háát...semmivel sem tud többet Ramsey-nél!Ugyanolyan buta hibák jellemzik ,mint a walesit, semmi extra a srác.Túl van sztárolva rendesen.Fornals-t tegnap direkt figyeltem a Real ellen és kellemeset csalódtam, nagyon jó kis játékos lehet belőle.Neki tudnék örülni,jó kis Cazorla utód válhatna belőle!

Mondjuk ameddig Wenger van k**va mindegy kit hozunk...előrelépés nem lesz.Én inkább aláírnám azt,hogy Sanchez-Özil-Wenger is lép, mint nézni még 2 évig ezt a szánalmat...Hozhatunk akárkit, jövőre se fogunk beleszólni a bajnoki versenyfutásba ameddig Wenger ül a padon.

7 éve
Törölt felhasználó
Ramsy meg ott vigyorog meg felszabadult az utolsó meccseken. Nagy mosoly az arcán mint ha baszni vinnék. Nem hogy meghúzta volna magát, mert egy hatalmas gyalázat volt a szezon. Fapofával vért izzadva kellett volna hajtani, nem itt seggen nyalni az arcát mikor berugta a gólt, undorító hogy ilyen szezon után vagyunk túl és a végén képes bazdmeg boldog lenni a kurva életbe, ezt a képmutatást, mezt lekellett volna rángatni ezekről.
7 éve
Törölt felhasználó
Engem már most felidegesít hogy ilyen Tolisso, Lemina meg ezt a fiatal néger 17 éves csatárt hozzák velünk szóba. Gyönyörű szezon fog ránk várni ha ilyenekkel 'erősödünk". Meg lehet köszönni walcottnak,ramsynak,chambarlainek,koklen,welbecknek a nagy leszereplésüket, hála nekik bl sem lesz. Ilyen nevek hogy Morata,Lemar,Lacazett,Mahrez,Douglas Costa akikre szükség lenne, nem jönne ide . Formalsra viszont van esély hogy eljön, Kolasinac szinte már 100%. Viszont a csatárposzt és a jobbszélső poszt az ilyen köcsög walcott helyére nem fog érkezni minőségi játékos, jobb most beletőrödni. Ha elmegy Sanchez talán kihangsúlyozom akkor talán veszünk egy hozáhasonlót, de más ilyen szintű játékos nem fog jönni. És akkor még arról nem is beszélve bazmeg hogy Bellerint is elakarják vinni, Chambarlaint vigyék is a picsába ilyen 25 %-os játékos, többi 75 %ban egy szezonba nagy lofasz és sérült is. Kemény nyár lesz ez. ja és talán Pepét ellehetne hozni ingyen, 2 évig biztos jó lenne ide, példát vehetnének róla a fiatal Holding és Chambars védüőink.
7 éve
Megvan a klasszis csatár Onyekuru személyében. :-) :lol:
7 éve
Wenger mit nyilatkozott a tegnapi meccs után?

Szólj hozzá