Mint arról korábban már beszámoltunk, az Arsenal élénken érdeklődött az elmúlt hetekben a Schalke balbekkje, Saed Kolasinac iránt.

A bosnyák védő szerződése az idény végén lejár jelenlegi együttesénél, így nem csoda, hogy több európai top klub is megkörnyékezte a védekező középpályásként is bevethető játékost.

A Sky Sport mai értesülései szerint Kolasinac többek között a Manchester City, a Chelsea, az Everton vagy épp az AC Milan ajánlatát utasította el az Arsenal kedvéért, ahol mintegy 130 ezer fontos heti fizetést fog keresni.

A 23 éves játékosban nagy potenciált lát Wenger, akire vélhetően első számú bal hátvédként számít majd a következő szezonban, ez pedig Kieran Gibbs távozását eredményezheti.

A felek vélhetően csak július 1-e után erősíthetik meg a sajtóértesüléseket, Kolasinac schalkés szerződésének lejártát követően.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

7 éve
Törölt felhasználó
Istenverte vén bohóc. Normális munkát végezne a pofázás meg az arcoskodás helyett. Akár mennyire is rühellem a színigazgató Gárgyulát, ebben most pont igaza van.
7 éve
Törölt felhasználó
Ljungberg is a pályafutása jelentős részében folyamatosan fájdalomcsillapítókkal játszott, és azért úgy sem volt rossz, úgyhogy Kos is bírni fogja.
7 éve
Cech, Holding, Mustafi, Monreal, Bellerin, Ramsey, Xhaka, Gibbs, Ozil, Alexis, Giroud
7 éve
pedro: de itt oltják wengert már megint...jogosan. Ez most a részedről irónia akkor? vagy a balfaszságot bírod? :D

Én nagyon remélem hogy távozik idén. Nincs olyan pro érv ami indokolná a maradását.
7 éve
Nagyon lehangoló, amit írtok Koscielnyről... :down:

Szólj hozzá