Kezdőtizenegy: Cech; Holding, Koscielny, Monreal; Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Xhaka, Gibbs; Özil, Alexis, Welbeck

Kispad: Ospina, Gabriel, Bellerin, Coquelin, Walcott, Iwobi, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (86)

4 éve
A tegnapi meccsünk izgalmas volt, ezért is volt jó nézni. A kapusunk az utóbbi meccseken tényleg hozza azt a formáját, amit még az előző csapatánál csinált.

Erre a 3-4-3 felállásra a kezdőben voltak nem oda való játékosok: Gibbs, Nacho. Ez van, most ez a keretünk, abból építkezünk, amink van.

És még valami: a Xhaka-Ramsey páros tegnap egyáltalán nem uralta a középpályát. Egyrész ezért volt annyi lövéssel befejezett lehetősége a szenteknek. Conte 3 védős felállása inkább 3-5-2, egy atomstabil középpályával.

Nekem amúgy nagyon tetszik a 3 védős felállás, csak akkor új játékosok kellenek majd egyesek helyére.
4 éve
Még a végén az öreg újra behúzza a BL-t érő helyet
4 éve
Nem mindig kontrára játszunk, attól még, hogy vezetünk, ma se tettük ezt. Nyilván nem nyílunk ki, de sokszor az elsőszámú szempont a labda járatása és lehetőleg még egy gól szerzése. Ilyenkor tökéletes Giroud.

Arcticmonkey, jó azért attól Isten óvjon minket, hogy állandó kezdő legyen Giroud. :D
4 éve
Aron: Ha támadnunk kell oké is, de amúgy kontráknál nem sok értelme szokott lenni. Bár ma rámcáfolt.
Ez egy közepes meccs volt a részünkről. Cechnek végre visszatért a jó formája, és ma tényleg pontokat hozott a konyhára. Sanchez és Özil mákja, és zsenije is egyben, hogy összehozták a vezető gólt, mert addig kb. minden támadás rajtuk halt el. A védelem jól teljesített, és a középpálya is stabil teljesítményt hozott. Ramsey-vel is elégedett voltam. Özil a gólpasszán kívül viszont megint nem csinált sok jót...
4 éve
Nem nem abszolút de semmit.
Nem is értem miért nem kezdő, lehet ronaldo messi rekordokat döntene.
:zip:

Szólj hozzá