Kezdőtizenegy: Cech - Gabriel, Koscielny, Monreal - Bellerin, Xhaka, Coquelin, Gibbs - Özil, Alexis - Walcott

Kispad: Martinez, Ramsey, Elneny, Oxlade-Chamberlain, Iwobi, Welbeck, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (43)

7 éve
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Bellerín még mindig azzal a bokasérüléssel játszogat, amit még múlt ősszel szedett össze, és amit műteni kellene, de ha elmegy a nyári U21-es tornára, akkor ebből se lesz semmi. De úgy tűnik, Ox jól pótolja
7 éve
Pogba meg vidal sérója szerintem sokkal cikibb... szerintem az a gàz ha valaki a hajviseletétől èrzi magát fèrfinak vagy ez alapján ítél meg másokat. :P
7 éve
Alapvetően én is inkább a "normálisabb" kinézet mellett vagyok minden ember esetében, legyen az közmunkás vagy focista, de nem mondom azt sem, hogy másnak is kötelező ezeket a nézeteket vallani. Csupán kíváncsi vagyok, hogy egy embert mi sarkallhat arra, hogy ilyen gyökérséget viseljen a haján, mint most Bellerín. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy - esetünkben - milyen frizurát viseljen, de ne csodálkozzon senki, ha megszólják érte. Elítélni nem ítélem el, mint embert, de nem tudom mondjuk Hector faterja (ha még van neki) mit szól ahhoz a "gyönyörűséghez", biztos örül neki.
7 éve
Törölt felhasználó
Abszolút egyetértek ebben a hajas témában. Egy világszinten elismert sportoló megjelenése igenis legyen olyan, mint egy férfié, kulturált emberé. Sok ezer, százezer, de akár millió ember példaképe lehet, tehát amit ők megmutatnak a világnak a média által azt fogják látni, követni a fiatalok. Ilyen szinten nem csak a külsőségnek kellene élni (autók, drága ruhák, divat, stb..), hanem a belső értékeknek is hangot adni. Ne azt lássak már a fiatal gyerekek, akik ezeken a focistákon nőnek fel, hogy csak a pénz és a tárgyi dolgokon van a legfőbb hangsúly. Szocializációs szempontból komoly hatást gyakorolhatnak ám ezek sok (leginkább) fiatalra. Inkább azt kene elsődlegesen "reklámozniuk" ezeknek a top sportolóknak, hogy mennyire elhivatottak, alázatosak a csapat iránt és hogy kemény munkával hová lehet eljutni, illetve az emberek többségét sportolásra buzdítani. Bár szerencsére akadnak még ilyen játékosok bőven. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy nem csak a sok játékos tereli negatív irányba a sportág(ak)at, hanem a média is szépen besegít..
7 éve
Törölt felhasználó
Touré 5, miért ne nézzenek ki úgy a játékosok, ahogy akarnak? Az ő dolguk, ha nem zavarja őket, hogy úgy néznek ki, mint a barmok, akkor legyen. Nem vagyok egy libsi, de ha valami ellen nem tudok érvet felhozni, az ellen nem lázongok. Ez ellen semmiféle érv nem jut eszembe és a te kommentedben sincs sok.

Szólj hozzá