Arséne Wenger a pénteki sajtótájékoztatóján elárulta, mindenképpen szeretne hosszabbítani Jack Wilshere-rel, annak ellenére, hogy az angol játékos lábtörést szenvedett a Bournemouth legutóbbi meccsén, a Tottenham ellen.

Az Arsenal a héten megerősítette azon angol sajtóértesüléseket, miszerint Wilshere sípcsontjában hajszálrepedés keletkezett egy a Tottenham elleni meccsen történt rosszul sikerült becsúszást követően.

Wilshere szerződése 2018-ban lejár a csapattal, így Özilhez és Alexishez hasonlóan az ő jövője körül is rengeteg kérdőjel kering. Az angol játékost belföldről a Manchester City és a West Ham United is csábítaná, külföldről pedig leginkább olasz klubok, mint a Milan vagy a Roma tehet ajánlatot.

Az Arsenal egyelőre még nem tett ajánlatot Wilshere-nek a hosszabbítást illetően, de a The Times szerint erre is hamarosan sor kerül: a jövő héten minden bizonnyal lesz megbeszélés a klub felsővezetése és a játékos menedzsere között. A csapat a hírek szerint nem tervez jelentősebb fizetésemelést adni a középpályásnak.

"Nem beszéltem még Jack-kel az esetről, de ha minden igaz, akkor már felkeresett egy specialistát ezügyben. Egy normál sípcsont-törésről van szó, nem kell majd műteni, egyszerűen csak türelmesnek kell lennünk. Remélhetőleg minden rendben lesz, és már júliusban újra jelentkezhet edzésre." - mondta Wenger.

"Nincs kétségem afelől, hogy Jack beválthatja az ígéretét. Egyszerűen azt kell tennie, hogy félelem nélkül tér vissza a pályára. Azt hiszem, egy Harry Kane-becsúszást követően történt a lábtörése, ez pedig szimplán egy szerencsétlen eset, nincs köze a korábbi sérüléseihez."

"Nagyon szomorú vagyok, mert Jack egy remek játékos, remek játékosaggyal. A karrierjét nagyon sokszor törik meg a sérülések. Ezen a szinten fontos, hogy egy játékos folyamatosan fitt és bevethető legyen, az igazán nagy játékosok karrierjében nincsenek ezek a törések, Cristiano Ronaldo például 50-60 meccsen bevethető egy szezonban. Sajnálom, hogy Jacknél ez ilyen sűrűn előfordul."

"Ugyanakkor annak tudok örülni, hogy sikerült 30 meccset játszania a Bournemouth-nál. Ez mindenképpen egy pozitív élmény volt a részére."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

7 éve
Törölt felhasználó
Ramsey lett a meccs embere???????
7 éve
AMÚGY MEG GO GUNNERS GECI!
7 éve
Tartok ettől a 3 védős felállástól egy City ellen, de ha véletlen nyerünk, arra mindenki felkészülhet, hogy a szezon hátralévő meccsein ugyanaz a kezdő fog pályára lépni, ugyanolyan összetételben. Lásd 2015 tavasz, amikor Wenger rátalált a "győztes" csapatára.
7 éve
Icardi-ra nagyon le kéne csapni. Még csak 24 éves, de már világklasszis csatár.
7 éve
Remélem mi is tudunk ilyen szoros meccset játszani holnap. Nem akarom isteníteni a csirkéket, de kurvára nem érdemli meg a dinamo, hogy a döntőbe jusson.

Szólj hozzá