Kezdőtizenegy: Cech - Gabriel, Koscielny, Holding - Chamberlain, Ramsey, Xhaka, Monreal - Özil, Alexis - Giroud

Kispad: Martinez, Gibbs, Bellerin, Coquelin, Elneny, Walcott, Iwobi

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (76)

7 éve
Törölt felhasználó
Azért arra nincs esély hogy egyszerre 4 embert hozzunk el a Monacobol. :D
7 éve
Ki bomlaszt meg mit? És hol jött ez le milliószor? Melyik csatornát nézed ember? Mert ott nálad eléggé kásás a kép és torz a hang akkor.....viszont néha tisztul mert írtál pöpec meglátásokat is...keretünk 60% NB1 színvonal lassan nem top EU :DDDD
7 éve
Törölt felhasználó
Én annak örülnék ha idén nyáron végre tényleg mélyen a zsebükbe nyúlnának a vezetők és cserélhetnénk egy picit a kereten.Azzal is lehetne csökkenteni a kiadásokat. Tőlem aki mehetne mert amúgy sem akar így itt játszani az Sanchez (tudom vannak akik nagyon elfogultak vele szembe de már milliószor lejött hogy bomlasztja a közösséget) Coquelin Mertesacker Monreal. Özilt megtartanám hátha egy frissebb csapattal jobb kedvre kel de persze ha menni akar nem tartanám vissza na és persze a jó öreg Cech is mehetne a picsába mert nem ezért vettük meg olyan drágán a Chealseatől. A Monacotól elhoznám Mendy-t Lemar-t Bakayoko-t és Mbappe-t. Utóbbiért bármennyi pénzt megadnék. (valahányszor nézem mindig a jó öreg Henry jut eszembe) Aki nálam nagy talány és MÁR nem tartanám meg az Cazorla (többet sérült mint játszik a nyári időszakba ráépítjük a taktikát aztán ő esik ki elsőnek) Elneny (ügyes de sajnos nem egy igazi arsenal szintű játékos) Mustafi (hát ő aztán tényleg nagy talány mikor ment a huzavona hogy kit igazolunk és bedobták Howedes nevét is akkor én annak az igazolásnak jobban szurkoltam) Jenkinson (nagyon reméltem hogy szép karrier lesz az övé de sajnos nem jött össze) Gibbs (sosem tudott kilépni az örök ígéret kategóriából és közbe 28 éves lett) És ha ezek bejönnének na akkor jöhetne cserébe Laporte vagy Rugani Kapusnak én beérném a kis Schmeichellel is ha nagyobb hal nem akad a horgunkra Özil helyére Mahrez
7 éve
A ManCity ideje korán jelentette be Pep érkezését (és Pellegrini távozását), szétestek. Luis Enrique ideje korán jelentette be, hogy lelép, a Barca szétesett. De a Bayern se volt az igazi, miután Pep távozása kiderült.

Hátha Wenger okosabb, tanult ezekből a hibákból, és csak ezért jelenti be a távozását az utolsó fordulót követően - az FA kupa döntő előtt.

Ez az utolsó szalmaszál, amibe kapaszkodhatunk - hiszen még az álmoskönyv szerint is minden jel a maradására utal.
7 éve
"Nem tudom, csak úgy éreztem, hogy a csapatnak valami újra van szüksége, amiben hihet, valami másra, hogy visszaszerezzék az önbizalmukat a játékosok" - mondta az Arsenal Playernek a 2-1-es győzelem után Wenger.

"Összességében úgy éreztem, hogy elég jól működött ma, mert megnyertük a mérkőzést."

"Már egy ideje gyakoroltuk a mérkőzés előtt, de mi a támadó futballt szeretjük, ez a taktika pedig nagyon hangsúlyt fektetett a védekezésre."

"Úgy gondolom, hogy ez nem lesz hosszú életű, de most pont működött."

Tipikus Wenger, hogy akkor próbálgat új dolgokat, amikor szinte már minden mindegy. Ez a nyilatkozat pedig megerősít abban, hogy nem csak a 4 védős rendszer marad, hanem Wenger is.

Szólj hozzá