Egybehangzó sajtóértesülések szerint az Arsenal megállapodott a jelenleg a Schalkénél játszó Saed Kolasinac-csal, a 23 éves bosnyák játékos a nyártól az angol csapatnál folytatja majd a pályafutását.

Bosnyák, olasz és angol újságírók pénteken egyaránt arról számoltak be, hogy Kolasinac a napokban Londonban járt, ahol aláírta az előszerződését az Arsenallal. A játékosért korábban úgy tűnt, hogy az AC Milan, majd az Everton lesz a befutó, ám a hírek szerint Arséne Wenger mindegyik érdeklődőnél nagyobb fizetést ajánlott a játékosnak, és végül ez győzte meg Kolasinacot, hogy az Arsenalt válassza.

A BIHscout.ba bosnyák lap szerint Kolasinac-csal már beszélt Wenger, a játékos számára is elárulta, hogy további két évre marad az Arsenalnál. Az internetes oldal egyben azt is tudja, hogy Kolasinac már a mezszámát is kiválasztotta.

A német útlevéllel is rendelkező játékos, aki 18-szor léphetett pályára a válogatottja színeiben, 2012 óta játszik a Schalkében. A bal bekk szerződése a nyáron lejár, így ingyen igazolhat az Arsenalhoz, ahol a távozó Kieran Gibbs helyét veheti át a keretben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (61)

7 éve
Remélem nem jön... lehet, h ingyen van, de "kis" túlzással annyit is ér, legalábbis B Mendy-hez képest, őt kellene átigazolni, a posztján talán már most a világ legjobbja, de 1-2 év múlva biztos az lesz. Sokat javulna a játékunk általa.
7 éve
Iscot azért írtam mert elég sok távozó lehet a nyáron persze ez függ majd attól is hogy Wenger marad e vagy sem... remélem sok változás lesz
7 éve
Na akárhogy is sül el a mai, örülök, hogy Wenger legalább próbált valamit újítani.
7 éve
Gyerekek, mi ez a kezdő? :lol:
7 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi leszek az ottani szurkolókra a stadionba, talán nagy csönd vagy egy kis tüntetés várható szerintem.

Szólj hozzá