Az Arsenal megközelítőleg 50 millió fontot követel majd Alexis Sanchezért bármelyik potenciális vevőcsapattól, ha a chile-i játékossal nem sikerül megállapodni, és az idény végén távozik a klubtól, írja a London Evening Standard megbízható újságírója, James Olley.

A 28 éves játékos szerződése 15 hónap múlva, a 2017/18-as idény végén jár le, és az előzetes tárgyalási kísérletek meddők maradtak az Arsenal és Alexis képviselői között. 

Angol hírek szerint az Arsenal nem hajlandó megduplázni Sanchez jelenlegi, 130 ezer fontos heti fizetését, és "csak" 200 ezret adna heti szinten. Ezen kívül a játékosnak több társával is megromlott a kapcsolata az elmúlt hetekben, egy edzésről például sértődötten le is ment a pályáról a chile-i, aki emiatt csak a kispadon kezdhette meg a Liverpool elleni rangadót.

Alexis továbbá a csapat sikertelensége miatt is frusztrálttá vált, és ha az Arsenal nem tud a legjobb négy között végezni a szezont követően, akkor minden valószínűség szerint az lesz az utolsó csepp a pohárban.

Noha Arséne Wenger a közelmúltban többször is nyilatkozta, hogy akár megkockáztatják Alexis ingyen távozását 2018-ban, Olley szerint a csapatnál abban bíznak, hogy a játékosért érdeklődő klubok licitháborúja okán akár 50 milliót is kérhetnek majd a támadóért a nyáron. Érdeklődőkból nincs hiány, hiszen a chile-it külföldről a PSG, a Juventus, a Bayern München, belföldön pedig a Chelsea és a két manchesteri klub is vinné.

Azt már a Guardian teszi hozzá, hogy Alexisért a Chelsea is élénken érdeklődik. A londoni csapatnál már tárgyalnak Antonio Contével a szerződéshosszabbításról, és felmerültek a nyári erősítések tervei is. A hírek szerint Conte egyik elsődleges kiszemeltje Alexis, noha az Arsenal nagyon vonakodva adná el a játékost egy belföldi riválisának.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (154)

7 éve
Törölt felhasználó
Na végre Xhaka-Elneny. Egy nehezebb meccset várok, mint ami az előző volt, azóta azért valamennyit fejlődött a WHU.
Feri10 pont OX az a játékos, aki javarészt kiteszi a szívét a pályára.
7 éve
Törölt felhasználó
Nekem tele van a faszom már az ilyen chambarlainekkel , rossz visszagondolni a barca elleni bl döntőre, hogy ott milyen keretünk volt. Flaminibe egyedül több szív volt az arsenalert mint az ilyen tetvesekbe.
7 éve
Touré: Comannal kapcsolatban én is pontosan ezt mondtam. Belotti számomra egy rejtély. Nem láttam valami sokszor játszani, de igazából nem is ezért annyira kétséges az ő leigazolása, hanem mert egy zsákbamacska. Elég nagy összegeket hallani vele kapcsolatban, és azért közel sem biztos, hogy beválna. Bár fantázia van benne, de bőven rizikós lenne a megszerzése. Lukaku korunk egyik legjobb erőcsatára, rengeteg gólt szerez a fiatal kora ellenére, de összjátékban annyira nem fasza. Viszont sokkal gyorsabb, mint Giroud. Mázsás test ide, mázsás test oda, elég jól fut a belga.
7 éve
Törölt felhasználó
Ti mit láttok Kingsley Comanban? Szerintem egy totál agyatlan játékos.

Lukakura a mai árak mellett pedig esélyünk sincs szerintem. Ami nem is baj, mert őt sem érzem egy hú, de hasznos játékosnak csapat szempontból. A góljait meglövi, de komolyabb meccseken nála is kijön, hogy futballbuta.
Én például Belottira kíváncsi lennék mit tudna a PL-ben alkotni. Szerintem jobban megállná a helyét Olaszországon kívül, mint Immobile.
7 éve
Törölt felhasználó
Ki más mint Charlie Adam:D

Szólj hozzá