Vasárnap késő esti, egybehangzó angol lapértesülések szerint Arséne Wenger meghozta a jövőjét illető döntését, és maradni akar az Arsenalnál.

A francia menedzser a West Bromwich Albion ellen elveszített bajnokit követő sajtótájékoztatóján már utalt arra, hogy megszületett a döntése, ám akkor hozzátette: a döntés kommunikációját későbbre várhatja a közvélemény.

A Daily Mirror, a Daily Mail és a Telegraph azonban úgy tudják: Wenger maradni akar az elkövetkezendő egy-két szezonra, noha véglegesen még semmilyen szerződést nem írt alá az Arsenal felsővezetésével, így nem várható azonnali közlemény a döntésről.

A Daily Mail például csapaton belüli bennfentesekre hivatkozva azt írta, hogy a klub jelenlegi vesszőfutása is azt eredményezte, hogy Wenger maradni akarjon. A lap hozzáteszi: a csapat játékosainak többsége továbbra is Wenger mellett áll. A Mail szerint az is felmerült, hogy egy rövidebb, egyéves, gördülő szerződés írjon alá Wenger.

Ezzel együtt, még ha Wenger marad is, számos változtatás várható a klub hierarchiájában, hogy a csapat minél inkább függetlenedjen a jelenleg szakmai szempontból teljhatalmú Wengertől. Mint ismert, a klub felsővezetése már felvetette az az ötletet, hogy egy szakmai igazgatót neveznének ki a felnőtt csapat edzője mellé, aki főleg a pályán kívüli tevékenységekért felelne.

Vasárnap késő este a német Bild még azt állította, hogy az Arsenal megkereste a Borussia Dortmund edzőjét, Thomas Tuchelt is, ám ezt az angol csapat részéről hétfőn cáfolták.  

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (64)

7 éve
Törölt felhasználó
Toure5 igen az RvP-s esetre gondoltam. Azóta, és azelőtt se láttam olyat, hogy valaki egy les helyzet utáni labda elrúgás miatt sárga lapot kapott volna, nem hogy másodikat. Azóta az a bíró se ad ilyenért, ezért érzem azt, hogy akkor megint csak az számított, hogy valahogy segítsük a Barcát. Ezért is utáltam meg őket, de főleg a szurkolóik elviselhetetlenek, akár az NBA-ban a GSW drukkerek.
Mondjuk lehet inkább a Fabregas story óta nem szimpatizálok velük, mert azaz egyik legundorítóbb dolog volt a foci világába.
Úgyhogy nyilván meghatározó csapat a katalány, de a bírói segítségek, színészkedések miatt egy futball szurkoló számára a legunszimpatikusabb egyesület.
7 éve
Törölt felhasználó
Almunia57! Igazad van a kora egyik legjobb csapata valóban helytállóbb, hiszen azért volt egy Heynckes-féle Bayern is, amit anti-bayernesként is lehetett csodálni.
A három eset. Ezt az Övrebözést(2009-Chelsea elleni meccs) már akkor sem éreztem jogosnak, hiszen az egész meccset szarul vezette, Abidalt jogtalanul kiállította Övrebö, Anelka egyszerűen balfaszul elesett a saját lábában, ezt is illik megjegyezni szerintem. Aztán azzal próbálta kompenzálni a kiállítást, hogy nem adott meg tizenegyest a Chelseanek, de itt szintén megjegyezném, hogy a Kékek által emlegetett 4 meg nem adott tizenegyes nonszensz szám. Amit jogosnak éreznék az Pique kezezése és talán a 25. perc körül Drogba esése. Végül a sors szolgáltatott igazságot a Chelseanek évekkel később, hiszen úgy nyertek BL-t, hogy közük nem volt hozzá, valahogy mégis bemákolták, számomra teljesen meggyarázhatatlan módon.
Az ellenünk lévő meccsen, ha van Persie kiállítására gondolsz az valóban szigorú volt, pláne egy ilyen meccsen. Ezzel gyakorlatilag kinyírta a csapatot a bíró, de egyébként a szabálykönyv szerint ha sípszó után rúgod el a labdát az sárga lap. Van Persie sajnos hülye volt, a bíró pedig geci.
Számomra egyébként a legfelháborítóbb Busquets színészkedése volt az Inter ellen, amikor Mottát kiállították. Majdnem sikerült továbbnyomni a Barcát, de hát ott olyan védők voltak, mint Walter Samuel és Lúcio. Rajtuk egy tank is nehezen ment volna át.
7 éve
Törölt felhasználó
Wenger takarodj!

Idén még a BL hely sem lesz meg + a csapat tehetségesebb fele elmegy innen a myáron.

Köszönjük, elég volt!
7 éve
Törölt felhasználó
Toure5 akkor elnézést kérek a "kirohanásomért". Azzal szerintem nincs semmi gond, ha valaki több csapatnak is szorít, bár szerintem sokkal felemelőbb érzés, ha csak egy csapatnak tud igazán, mer a sikereknél jobb érzés lehet.
Még annyit, hogyha a Barca a kora legjobb csapata (maximum egyik legjobbja), akkor miért kell nekik bírói segítség? Fejből három esetet tudok: 2009 Chelsea elleni, 2011(talán) mi ellenünk és mostani meccs.
7 éve
Törölt felhasználó
Almunia57! Sosem istenítettem a spanyol ligát, ezt valamelyik gyökér kitalálta, aztán azóta páran átvették.
Én az angol-spanyol-olasz ligán nőttem fel, sosem tettem köztük különbséget, sosem mondtam, hogy egyik jobb liga, mint a másik. Számomra ilyen nem létezik, hogy legjobb bajnokság.
Attól, hogy én nem fikázom a La Ligát és objektív vagyok vele kapcsolatban, attól még nem istenítem.
Egyébként már leírtam, hogy Spanyolországban a Valencia a kedvenc csapatom, a Barcelonát nem szeretem. Volt egy Barcelona amit kedveltem(Ronaldinho, Eto'o, Deco, Puyol), de egyáltalán nem szimpatizálok velük. Szoktam nézni a meccseiket, mert érdekel és sokszor látványosan játszanak. Az, hogy nem kora legjobb csapata az elvakult utálatod mondatja veled. Ez tény, ezzel nem tudsz mit csinálni, akkor sem ha behúgyozol.

Nekem a nagyobb bajnokságokból mind volt egy olyan csapat, amelyet gyerekként megszerettem.
Ilyen volt a Lehmann, Touré, Lauren, Bergkamp, Henry, Cole, Pires, Ljungberg, Vieira, Gilberto Silva, Campbell-féle Arsenal Angliából, az Aimar, Mista, Canizares, Ayala, Marchena, Albelda, Baraja, Vicente-féle Valencia Spanyolországból és a Vieri, Recoba, Adriano, Stankovic, Zanetti, Cambiasso, Toldo, Cordoba, Materazzi-féle Inter Olaszországból.
Később még a Dortmund volt az a csapat aminek elkezdtem szorítani, de őket nem követem és inkább csak szimpatizáns vagyok, mint szurkoló.

Mielőtt valaki ledivatdrukkerezne, ne haragudjatok, de én ezt a szurkoljunk külföldi csapatnak dolgot annyira nem tudom átérezni, hogy élet-halál kérdése legyen. Szeretem és követem őket, nem fogok másnak szurkolni, de nálam bőven belefér, hogy több csapatot is szeressek.
Ezt a külföldi csapatnak szurkolás a tv-n keresztül számomra olyan, mint Alexis Renbe szerelembe esni az Instagram profilja alapján. Ugyanezt érzem a csapatokkal is. Nem szívtam magamba az arsenalos létet Londonban, mert nem tudtam. Ettől még ugyanúgy szurkoló vagyok és leszek is. Látod az oldalon is az egyik legrégebbi tag vagyok, nem tűntem el, mert nem jöttek a sikerek.

Szólj hozzá