Az Arsenal felsővezetése fontolóra vette, hogy a jövőben kettészedik a jelenlegi menedzseri feladatokat, és a keret pályán kívüli tevékenységéért egy külön szakmai igazgató fog felelni.

Sir Alex Ferguson visszavonulása óta Arséne Wenger az egyik olyan edző, aki nem pusztán a felnőtt csapat szakmai felkészítéséért, de a klub pályán kívüli tevékenyeségéért - a játékigazolásokért, az akadémia irányításáért, a klubon belüli szakmai és orvosi tevékenységekért és a játékosmegfigyeléséért - is felel.

Az Arsenal a Telegraph értesülései szerint ezt a rendszert igyekszik kettévenni és a pályán kívüli tevékenységekkel egy külön szakembert megbízni. Az angol lap megjegyzi: ez nem feltétlenül jelenti Arséne Wenger távozását a szezon végén, és jelenleg a csapatnak sem sürgős kinevezni a szakmai igazgatót, viszont ha a francia nem hosszabbít szerződést, jó eséllyel az új edző már egy kettős rendszerben fog dolgozni.

Pár hete egyébként az Arsenal legendás játékosa, Robert Pires jelentkezett be hasonló munkakörért.

"A legfontosabb dolog, hogy a jó játékosokat vegyél a rajongókért. Ehhez viszont nagyon sok pénzre van szükség, mert ilyen a modern futball. Nem tudom még, mi fog történni, de kétségtelen vannak ilyen irányú terveim." - mondta Pires.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (82)

7 éve
Törölt felhasználó
így van ő igazolta le őket, ő küldi fel a pályára őket. Igazad van, de utána nem rajta múlik. Lehet hogy szarul igazolt, igen van egy pár játékos akit nem látnék itt szívesen jövőre. Teljes egészében nem lehet wenger nyakára húzni a szart, csak hogy vigye el valaki a balhét, felkell ébredni , nem hiszem el hogy ezt nem látjátok hogy nem tesznek meg mindent a pályán.
7 éve
Viszont ha szerinted szar a keret, akkor az kinek a hibája? Wenger választja ki ezeket a játékosokat és küldi őket pályára. ;-)
7 éve
Ebből a keretből egy épeszű edző rég bajnokot csinált volna.
7 éve
Törölt felhasználó
Aki szerint ez a keret rossz, az hülye. Te nyilván annyira jól megállapítottad ezt, ha tényleg valóban olyan jó lenne ez a mostani keret, visszamenőleg 3 évig igaz? akkor már nyertünk volna bajnokságot. De kapaszkodj meg a kurva székedbe, ez a keret égett be 10-2re, ez a keret kapott ki ma 3-1re, ez a csapat hozza a szégyent az Arsenalra,a szurkolókra, ez a kibaszott keret érezteti ezt a szurkolókkal ezt a csalódottságot.
7 éve
Aki szerint a keret rossz, az nem ért a focihoz.
Nézzük azt, hogy x éve milyen volt a keret és miket ért el a csapat (BL elődöntőket játszottunk), és a mostani kerettel (ami jó), mit ér el Wenger.

A bíró borzalmas volt, de a vereséget nem lehet erre fogni. Mondjuk azt, hogy a 2. góljukat miképp adhatta meg, nem értem :roll:

Szólj hozzá