Kezdőtizenegy: Ospina, Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal, Xhaka, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Welbeck, Alexis

Kispad: Cech, Gabriel, Gibbs, Coquelin, Özil, Lucas, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (169)

7 éve
Törölt felhasználó
Szasza ott a pont!!!Nem is ertem a psg hogy kurta igy el,szánalom volt de nálam nagyobb szánalom amit a birok muvelnek mostansag!!!
7 éve
szasza86 az Útwengert felejtsd el, ők a magyar Arsenal-szurkolók szégyenei (attól függetlenül, hogy az elemzésekhez értenek). Undorító banda és csak a Wenger-szopás megy náluk, aztán ha érveléssel tudtukra adod, hogy nincs igazuk, jön a ban meg a kurvaanyááád.
7 éve
:DDD

Útwenger jó beszopta....tuti be volt készítve vagy 45 poszt hogy a barsza kiszopik, meg lehet hozni a párhuzomat hogy se Ők se mi nem mentunk tovább tehát egy szinten vagyunk velük meg ilyen faszságok.....most meg neki állnak bírózni:DDD Mi még ilyen bírói tolás mellett se mentünk volna tovább:DDD Sok szánalom wanker fanatikus!

És tudjátok mi van? A tegnapi meccs alapján azt gondoltam tele lesz a sajtó azzal hogy a PSG mekkora egy ótvar csapat hogy 4-0-ről nem bírta behúzni.....egy kibaszott cikk sincs erről. Szóval nagyobbat égtek mint mi de ez nem derül ki mert mindenhol a barsza csecsét szopják a történelmi fordulattal..... következtetés: Az Arsenal zakó kerül a történelem könyvbe, meg a barsza siker :DDDDDD (az hogy ki volt az elllenfél majd 6-os Arial betűmérettel lábjegyzetbe:DDDD)

Na nem baj...koncentráljunk a köv meccsre ahogy mesterünk mondogassa, Lincol City....derbi hangulata van. 2-1 oda a tippem! Azé hajrá! Hátha! Egyszer csak nyerünk egy meccset:DDD
7 éve
Törölt felhasználó
Amúgy csak nekem fura, hogy az elmúlt 1 évben három külöböző sportágban is történelmi fordítások voltak? Kéziben a veszprémi 9 gólos vezetés, a super bowlon a "csoda" fordítás, most meg ez. Senki ne mondja, hogy ez véletlen.
Amúgy Di maria helyzeténél Mascherano nem ért hozzá? Mert nem játszották vissza, de elsőre úgy tünt. A Suarezes 11-es meg vicc. 2. Sárgával ki kellett volna inkább állítani. Bár volt kontakt, de nagyon látszódott, hogy dobja magát.
7 éve
Erthetetlen volt ez a meccs. A PSG csak lotyogott. A tizik, hat maradjunk annyiban, hogy egyik se volt tul tiszta,de ok az egyiket fujja be, de mindkettot annak tudataban is, hogy vagy 5 szor bejatszottak meg ilyen mueseseket. Cavani ziccere "kihagyhato" volt. Vedte is a kapus, DE Di Maria 1v1 es szituja fole es melleporgeti a kapu kozelebe nem volt a labda mar pedig volt ra ideje helye meg boven. Ez erthetetlen es ez szamomra nem bravur, ha nem csalodas a futballba vetett hitem. Atlatszo volt ez a meccs pedig alapvetoen nincs bajom a Barcaval. Ja apropoo az ucsso golnal mi fele vedekezes volt..? Nem szeretem az osszeeskuves elmeleteket es sosem gondolnam egy meccsrol sem, sot meg a gondolat se fordul meg a fejembe, hogy bunda lenne, de az elmult ket nap tortenesei elgondolkodtatoak. Ugyan az a tegnapi ket meccs, mint az odavagok raadasul meg a golszerzesek sorrendjei is. Most meg ez.. Vannak veletlenek, de ekkorak? Ez a meccs nagyobb csalodas volt szamomra, mint a tegnapi veresegunk, hogy a szemunk lattara basznak at minket. Ez kiabrandito.
Egy Arsenal szurkolo es futball szerelmes.

Szólj hozzá