Csak a kispadon ülve nézhette a Liverpool elleni bajnoki első félidejét Alexis Sanchez, miután egy hétközi edzésen összetűzésbe került Arséne Wengerrel, aki így nem nevezte a kezdőbe.

Noha Wenger a mérkőzés előtt úgy érvelt Giroud és Welbeck kezdetése mellett, hogy két magas középcsatárra volt szüksége a Liverpool ellen, Alexis mellőzése hamar megbosszult magát, hiszen az Arsenal rossz játékkal már kétgólos hátrányban találta magát a félidőig. A második félidőben már jött a chile-i, és ő adta a gólpasszt a szépítő Welbecknek.

Egybefüggő angol értesülések szerint azonbab nem taktikai okok vezettek ahhoz, hogy Alexis kikerült a kezdőből. A hírek szerint valamilyen okból kifolyólag a chilei egész egyszerűen lesétált a pályáról az egyik edzésen a héten, emiatt pedig több játékostársa is megorrolt rá, és ezt szóvá is tették neki az öltözőben.

Noha Wenger azon döntése, miszerint csak a padra nevezi Sanchezt nagy port kavart, a játékos részéről támogatásra talált. Az elmúlt hetekben Alexis látványosan, a pályán is kikelve magából veszett össze több társával, mint például Ramsey-vel vagy Oxlade-Chamberlainnel.

Alexis győztes mentalitását és folyamatos játékéhségét többen is dicsérik, ám a múlt heti viselkedésével alighanem átlépett egy határt a csapaton belül, és kérdés, innen lesz-e visszaút 18 hónappal a jelenlegi szerződése lejárta előtt. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (41)

7 éve
Kezdhetne ma Holding Mustafi helyett. Mondjuk, ha nyíltan játszunk akár még Mustafinak is hasznát vehetnénk, de szerintem nyugodtan bedobhatnánk az angolt a helyére, úgy sincs már tét. Bár sajnos előbb teszi be Wenger Gabrielt...... :-S
7 éve
Törölt felhasználó
Én most a Bayern ellen bedobnám a mély vízbe AMN-t, és Perez is kezdhetne. Egy bátor sok gólos meccset várok, remélem nem fogunk beállni kontrákra. Aztán ha nagy szerencsénk van lehet ebből csoda, de ahhoz sokkal jobban kéne védekezni.
7 éve
Törölt felhasználó
Már pedig csodák nincsenek...
7 éve
Szörnyű làtni ami itt folyik, lesúlytó....... de azért ma reggel is az arsenalos bögrèmből ittam a kávèt ès bízom az esti CSODÁBAN! ;-) Nekünk màr csak ez maradt .... remélem nyomipapi kitalál valamit, vagy a fiúk megoldjàk okosba..... :roll:
GO GUNNERS

Szólj hozzá