Komoly erőpróba előtt áll az Arsenal, hogy megtartsák Alexis Sanchezt a nyáron, írja olasz forrásokra hivatkozva az angol Independent internetes kiadása.

A Corriello dello Sport olasz napilap pénteken már odáig ment, hogy a Juventus magabiztosabb, mint valaha, hogy a nyáron végre leigazolhatják a chile-i játékost, aki már hosszú ideje szerepel a Zebrák kívánságlistáján, és már egy 30 millió eurós (25,7 millió angol fontos) ajánlatot is tettek az Arsenalnak a játékosért.

Az Independent saját értesülésekre hivatkozva annyit tett hozzá, hogy a Juventus hivatalos ajánlattal egyelőre nem állt elő, viszont Sanchez ügynökei különböző képviselőkön keresztül közvetetten már kapcsolatban állnak a regnáló olasz bajnokcsapat felsővezetésével.

Miután egyelőre nincs megoldás Alexis egyre inkább elhúzódó hosszabbítási tárgyalásait illetően, az érdeklődő kluboknak, mint a Juventus, a PSG, vagy az Inter, egyre kevesebbet kellene a zsebükbe nyúlniuk, hiszen 2018-tól a játékos amúgy is ingyen igazolhatóvá válik. Pontosan emiatt fontolgatja az Arsenal vezetősége, hogy mivel ezek után amúgy sem kapnának sok összeget a támadó játékjogáért, inkább megkockáztatják azt, hogy Alexis ingyen távozik - ugyanakkor még egy év rendelkezésükre állna ahhoz, hogy nyélbe üssenek valamiféle megállapodást a játékossal. A játékos részéről semmiképpen sem elvetendő ötlet, hogy maradjon az Arsenalnál.

Erre ugyanakkor meglehetősen kevés esély mutatkozik jelenleg, hiszen a játékos fizetési igénye alsó hangon 260 ezer angol font hetente, míg az Arsenal legutóbbi ajánlata  még a 200 ezret sem érte el. A csapat legutóbbi közgyűlésén Sir Chips Keswick elmondta: a klub egyetlen játékosának sem fog irracionális fizetést ajánlani.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (48)

7 éve
Athlon!
Ne értsd félre, én nagyon szeretem , imádom a játékát , és véleményem szerint posztján a legjobb a világon, de sokat hiányzik ami a teljesítményére is kihat.
Nem az én asztalom, hogy szapuljam a csapatom, ezért nem is teszem, csak egy kis ironiát vittem bele, igérem többé nem teszem.
COYG
7 éve
Törölt felhasználó
Elég váratlan kezdő,amolyan dupla fejlövésnek tűnik...Szerintem megesznek minket ezzel a középpályával...
7 éve
Alexis pihen a fontos BL meccsre
7 éve
Törölt felhasználó
mi ez a kezdo :lol: :lol:
nagyon meglepődnék ha sikerülne pontot szerezni
7 éve
Törölt felhasználó
Gyerekek, ez a kezdő annyira szar, hogy tuti nyerünk. :D

Szólj hozzá