A Standard Sport újságírója, James Olley szerint Arséne Wenger felvett vágya továbbra is az, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját, akár az Arsenalnál, akár más csapatnál tegye azt.

Angol lapok értesülései szerint az egyik kínai klub évi 30 millió fontos ajánlatot tett a francia menedzsernek, aki az egyik legutóbbi sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy a jövő szezonban is dolgozni fog, akár az Arsenalnál, akár másutt.

Az Arsenal többségi tulajdonosa, Stan Kroenke továbbra is szeretné, ha Wenger maradna, az amerikai további két évvel hosszabbítaná meg a francia szerződését, és fizetésemelést is ajánlott a csapat legsikeresebb edzőjének, aki 8 helyett évi 10 milliót kereshetne a londoni csapatnál a 2017/18-as szezontól.

A csapaton belül egyelőre semmilyen jel nem utal arra, hogy Wenger megy vagy marad, ez pedig bizonytalanságot szül a csapat sztárjátékosai, Alexist és Mesut Özil jövőjét illetően is. Wenger korábban egy német tévé-csatornának úgy nyilatkozott: márciusban, vagy legkésőbb áprilisban dönt majd, hogyan tovább.

Olley értesülései szerint Wenger továbbra is a Bajnokok Ligáját akarja elhódítani, amely sorozatot még egyszer sem sikerült megnyernie. Ezt pedig vagy az Arsenalnál, vagy másutt, akár a PSG-nél tenné meg, hiszen a francia fővárosi csapat arab tulajdonosaival köztudottan jó kapcsolatai van.

Wenger döntésében a szurkolók részéről érkező támogatásnak is szerepe lesz, ám a rajongók a Bayern München elleni BL-visszavágóra ismét tüntetést szerveznek majd a francia maradása ellen.

"Az Arsenal szurkolói egy békés, tiszteletteljes vonulós tüntetést terveznek a Bayern München elleni meccs előtt, hogy Arséne Wenger ne hosszabbítsa meg a szerződését a szezon végén." - mondta Mark Halfpenny, az egyik Arsenallal foglalkozó blog vezetője

 

"Már évek óta közröhej tárgya lett, hogy a csapat kártyavárként omlik össze, amint nyomás alatt kellene teljesíteni. Idén újra ugyanaz történik, mint minden tavasszal: a szokásos negyedik helyen áll a csapat, és ismét el kellett szenvedünk egy szokásos megálaztatást az egyik európai élcsapat ellen."

 

"Tiszteljük Arséne Wengert, amiért oly sok mindent tett a klubunkért, de számos olyan menedzser van, akik képesek lennének fejleszteni a csapatot, hogy újból meghatározó erő legyünk a futball világában, és hogy visszaállítsa a büszkeségünket."

 

"Nem azt várjuk el, hogy ezek után minden trófeát meg fogunk nyerni, de szeretnénk, ha nem feltartott kézzel játszana a csapatunk a meccseken. Mi magunk nem tartozunk egyetlen hivatalos arsenalos szurkolói közösséghez sem, mezei szurkolók vagyunk, akik belefáradtak abba, hogy óriási összegeket kell fizetnünk, miközben Arséne Wenger félremenedzseli a csapatot."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

7 éve
Aron: Pontosan!
ronin: Mi meg hogy örülnénk a Barca utóbbi 8 évben szerzett 3 BL-trófeája közül egynek is. 8-/
7 éve
Törölt felhasználó
...Pedig hogy örülne most a Barca a mi párizsi eredményünknek :coolsmirk:
7 éve
Törölt felhasználó
Pár éve még sikerülhetett is volna neki kisebb szerencsével egy olyan kerettel, mint most a Realé vagy Barcáé, mondjuk 2014/2015ös szezonban. De idén már ha ennyit tud kihozni egy ilyen Arsenalból, akkor senkivel sincs esélye BLt nyerni.
7 éve
Athlon: Ugyan már, miért nyerne BL-t a Reallal? A vér Spanyolországban sem válik vízzé...
7 éve
Törölt felhasználó
Athlon, képtelen vagyok elképzelni, hogy amit látunk mi, azt nem látja a Barca elnöke vagy a Realé vagy a PSGé. Oké, ők sem szakemberek, de nagyon durva lenne, ha a PSG képes lenne Emeryt lecserélni Wengerre.

ronin, a Realnak egészen konkrétan nincs semmilyen játéka, amióta Zidane az edző. Az, hogy nekik van toronymagasan a legjobb keretük a világon, úgy látszik sok mindenre elég, de bízom benne, hogy arra nem, hogy egy egész éven keresztül kihúzzák a csapatot minden meccsen abból a posványból, amibe Zidane belelöki őket. Gondolom, Athlon is valami ilyesmire gondolt.

Szólj hozzá