A BBC Sport jól értesült újságírója, David Ornstein szerint csak a szezon végén születik döntés arról, hogy Arséne Wenger marad-e, vagy távozik az Arsenal éléről.

Mint ismert, a francia menedzser szerződése lejár a klubbal az idény végén, de az Arsenal jelenlegi gyenge eredményei miatt többen úgy vélik, 21 év után Wenger távozni fog a csapattól, és nem hosszabbítja meg a lejáró kontraktusát.

Wenger azt már elismerte egy korábbi nyilatkozatában, hogy az Arsenal vezetősége ajánlatot tett a számára egy újabb két évre szóló folytatásról, de egyelőre még nem döntött a jövőjéről. A francia kedden a német ZDF-nek adott interjújában úgy fogalmazott, márciusban vagy legkésőbb áprilisban hozza meg a személyes döntését, hogyan tovább. Ornstein a találgatásokról még annyit írt, hogy közös döntés születik majd a szezon végén, azaz a klub felsővezetése akár még meggodnolhatja magát Wenger ajánlatát illetően.

A brit sajtó eközben már Wenger lehetséges utódjáról is spekulál, akik közül a Juventus jelenlegi menedzsere, Max Allegri a legesélyesebb, de Thomas Tuchel vagy Leonardo Jardim is pályázhat Wenger menedzseri székére.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (46)

7 éve
Nyilván nem azt mondta Klopp, hogy haj de jó ez így, de ettől még tudtak erősíteni, egyszerűen nem áll meg az élet, ha nincs BL.
7 éve
Törölt felhasználó
Touré 5, +1, mellesleg én nem vagyok annyira biztos azért abban, hogy Klopp a gyakorlatban is levágja a telefont, ha valaki nem arról álmodozik, hogy a Liverpoolban játszhasson.
7 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Ez nagyon szép és szimpatikus nyilatkozat, de Klopp egy hipszter. Az is fasza, hogy melegítőben áll az oldalvonal mellett, de ma már más világot élünk.
Ez már nem a Francesco Tottik korszaka. A játékosok kupákra és pénzre vágynak.
7 éve
Kloppot tavaly nyáron megkérdezték, hogy nem tart-e attól, hogy a Pool hátrányban lehet-e az erősítéseket tekintve, mert nem indulnak a BL-ben. Ő így felelt:
"Ha valaki azért nem jön ide, mert nem indulunk a BL-ben, ott helyben megköszönöm neki az eddigi tárgyalást, sok sikert kívánok neki és leteszem a telefont. Ilyen játékosra nincs szükségünk. Olyan játékosokra van szükségünk, akik előreviszik a szekeret, és nem olyanokra, akik csak fel akarnak rá ugrani."
Teljesen korrekt.
7 éve
Törölt felhasználó
Adam20! Értettem, de én arra reflektáltam, hogy aki néz Barca meccseket az tudhatta, hogy ha úgy játszanak, mint mondjuk a Betis, Celta vagy a Villarreal ellen akkor ebből pofon is lehet. Ha egy csapat megfelelően készül belőlük kijön, hogy Luis Enrique gyenge edző(én annak tartom). Emery sokkal jobb taktikailag és ez simán benne is volt a meccsben.

Amit megvilágítottál abban igazad van, csak itt nincsenek olyan kaliberű játékosok, mint mondjuk Iniesta. Egy olyan játékosról beszélünk, aki szerintem az all-time legjobb labdarúgók között ott van és végig a Barcában játszott felnőtt karrierje során. Legendáról beszélünk, viszont úgy érzem még neki sem akkora a szava, mint mondjuk anno volt Puyolnak vagy Xavinak.
Nálunk kit tudnál mondani aki ilyen játékos? Nem játéktudásban, hanem a játékostársak elismertségében? Talán Koscielny vagy Mertesacker. Xhaka lehetne, de ő még elég új fiú ehhez.

Szólj hozzá