Kezdőtizenegy: Ospina, Bellerin, Mustafi, Koscielny, Gibbs, Xhaka, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Ozil, Iwobi, Alexis Sanchez

Kispad: Cech, Gabriel, Monreal, Elneny, Walcott, Welbeck, Gioru

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (122)

7 éve
Törölt felhasználó
Istenem, próbáljatok már meg néha nem fekete-fehéren gondolkodni. Mióta kilábaltunk az adósságból Wenger leigszolta Özilt, Ospinát, Sanchezt, Debuchyt, Welbecket, Chamberst, Gabrielt, Cechet, Elnenyt, Xhakat, Mustafit és Lucas Pérezt.

Most fölösleges lenne egyesével belemenni, bár ti úgy is ezen fogtok pattogni, de gondoljunk már bele, hogy 4 év alatt az összes riválisunk, hány KIBASZOTT NAGY FLOP üzletet kötött meg kétszer ekkora pénzekért.

Csak pár példa: Mangala, Di María, Depay, Spurs gyakorlatilag Bale komplett árát elherdálta balfaszokra, de a Pool ugxanígy volt Suaréz után is, de itt vannak ilyen kisebb nevek is, mint Falcao vagy Delph..
7 éve
Ha Wenger lett volna a Bayern edzője, akkor tegnap simán nyerünk.
Egyébként a 3 évvel egyet is értek, meg nem is. Utólag nem, akkor még talán igen. De akkor inkább azt mondom, hogy a tavalyi elbukott PL-cím (mert azt elbuktuk!) kellett volna mennie. Én bízom Allegriben, ne felejtsétek el, hogy a válogatottal Conte is védekező focit játszott, ugyanakkor a Chelsea eredményesen támad.

Ezek után bassza fel az alapcsapatot hétfőn és 8 gólig meg ne álljanak.

Nem tudom, tegnap ideállapotomban leírtam-e a meccs után, de hogy amikor nyomtak 2:1-nél miért nem cserélt, azt nem értem. Ezt egyébként a MU ellen is eljátszotta, ilyenkor kéne valahogy tördelni a játékot, hogy az ellenfél ne tudjon eléggé felpörögni és támadni. Ez az okos meg megvárta, míg 4-1 lesz. Azért ennyire amatőr hibákat hogy véthet valaki?
7 éve
Aron21 arra érti az elitet itt az igazolásoknál, hogy wengus hány-és hány gamert LE AKART igazolni:DDDDDDD Szánalmas! ha én a mnkahelyemen ezt nyujtanám évről évre felkötném magam.....!

Akkor se nyertünk volna ha PS4en FIFAzunk ellenük....! SZar banda. Elcseszett megint egy lehetőséget. Hajdú B a közvetítők rákfenéje...de sajna igaza van. Ha bizonyítani kell az arsenalnak kisfiú mind....!

1, Wenger menjen még a Naprendszerből is
2, a tulaj húzzon a vérbe
3, Gazidis vagy ki a faszom lőjje magát a holdra
4, az összes játékos aki egyben nem szurkolója a csapatnak takarodjon az anyja picsájába
5, adjanak nekünk 150 évet ott leszünk az elitbe:DDD
7 éve
Ha van esze az öregnek, akkor minden erőt mozgósítva megnyeri a fuck-kupát és integetve búcsúzik.....
7 éve
Törölt felhasználó
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-nem-keresek-kifogasokat-sokkolo-a-vereseg-wenger-2552637

"Az első félidőben egész jól játszottunk." Miről beszél? Csak nyomoztuk a labdát, a félpályát is csak háromszor léptük át! Szegény Alexis csak integetett a társaknak, hogy gyertek feljebb, azok meg néztek, hogy miről beszél? Német kiesőjelöltek nem játszanak ilyen alárendelt szerepben Münchenben mint ahogy mi tettük tegnap!

Én megértem Wengert, hogy miután a bajnokság végén a négybe viszi a csapatot, úgy gondolja, hogy majd a következő szezonban alakít egy nagyot, de mostanra észrevehetné már, nem megy ez neki, eljárt felette az idő, ha tényleg szereti ezt a klubbot, magától félreáll!

Szólj hozzá