Jack Wilshere a Sky Sports News-nak adott nyilatkozatában elárulta, jelenleg nem gondol a hosszú távú jövőjére, csak arra koncentrál, hogy a jelenlegi csapatát, a Bournemouth-t hozzásegítse a bennmaradáshoz.

Az angol játékos a tavaly nyári átigazolási időszak utolsó napján került kölcsönben a Bournemouth-hoz, ahol eddig máris több meccsen vehetett részt, mint az Arsenalnál az elmúlt két idényben összesen, ráadásul az angol játékos egyre jobb teljesítményeket produkál Eddie Howe együttesében.

A gondot jelenleg az jelenti, hogy Wilshere arsenalos szerződése - Alexis-hez és Mesut Özilhez hasonlóan - 2018 júniusában lejár, Arséne Wenger pedig egyelőre nem kezdeményezett tárgyalásokat a folytatásról.

Wilshere ugyanakkor azt mondta, a jövőjéről leghamarabb a szezont követően dönt majd.

"Jelenleg csak a Bournemouth-ra koncentrálok, és arra, hogy kijuttassam őket a jelenlegi nehéz helyzetükből, hogy újra rátaláljanak a győztesek útjára." - mondta Wilshere.

 

"Most csak ez a három-négy hónap lebeg a szemem előtt, mert nem tudom, mi fog történni azt követően. A tárgyalásokat az ügynökömre hagyom."

 

"Csak az erőnlétem a fontos, és hogy meccseket játsszak. Élvezem a jelenlegi helyzetet. Egészen amíg a Bournemouth-nál vagyok, kiélvezem a pillanatokat, és segítem a csapatot."

 

"A jövőmet illetően csak az fog számítani, hogy hol tudok rendszeresen játszani. Ez fogja meghatározni a jövőmet, bárhogyan is döntsek a szezon végén. Ezért jöttem ide, a Bournemouth-hoz is, mert ők megadták nekem a játéklehetőséget."

 

"De most nagyon fontos időszakát éli a csapat. Mindenki nagyon keményen dolgozott azért, hogy Premier League-csapat legyen a Bournemouth, de kemény munka lesz fenntartani ezt a státuszt."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

7 éve
Törölt felhasználó
Wenger is mehet ha akar, ha nem akkor meg úgy se tudunk ellene tenni semmit!
7 éve
Törölt felhasználó
Wanker bezzeg maradjon, mi?
7 éve
Törölt felhasználó
Nyugodtan maradhat ott ahol van!
7 éve
Szerintem Ő is azt várja hogy wenger menjen.....amikor Ő az edzője folyton sérült amikor más akkor nem...érdekes:DD

Szólj hozzá