Kezdőtizenegy: Cech, Gabirel, Koscielny, Mustafi, Monreal, Ramsey, Coquelin, Iwobi, Özil, Alexis, Giroud

Kisapd: Ospina, Bellerín, Gibbs, Maitland-Niles, Oxlade-Chamberlain, Walcott és Lucas

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (311)

7 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220, teljesen egyetértek!
Gibbs még a rossz formában játszó Monrealhoz sem ér fel..
7 éve
Nem értem ezt a nagy Gibbs mániát az oldalon....A 2012/13-as szezonban láttam utoljára jól játszani.Azóta ahányszor kezd mindig csinál valami orbitális hülyeséget.

Perez szerintem hamar megunja ezt az epizód szerepet...Jól is teszi ha lelép, jó pár meccsen bizonyította mennyire jó játékos.Lőhetne 5 gólt egy meccsen csereként ,akkor se tenné be a kezdőbe Wenger...de ez mi,hogy még padra se rakja oda?!Sérülés nem lehet, mert tegnap a sajtótájékoztatón szó se volt arról,hogy valami baja lenne.
7 éve
Istenem, Perez... Szokás szerint valaki rejtélyesen felszívódott a keretből. :shut:
7 éve
Az a baj, hogy ma se azon fog múlni, hogy milyen összeállításban lépünk pályára.

ui.: De azért nem bántam volna, ha Welbeck kezd Walcott helyett. Pérez a keretben sincs. Mikor sérült meg? A padon begörcsölt vagy mi? Gibbs meg remélem távozik nyáron, jobb játékos ő annál, minthogy egész életében itt padozzon.
7 éve
Törölt felhasználó
Az egyértelmű a mai nap, hogy Giroudnak nem szabad kezdenie. Magasan le kell támadnunk, úgy könnyen megzavarható ez a Chelsea is. Én személy szerint a Welbeck-Sanchez-Perez hármassal kezdenék elől, középen a Coqqal,Chamboval és Özillel, a védelembe egyértelmű, hogy Monreal helyett Gibbs. Az angol sokkal hatékonyabban tudja segíteni a támadásokat, és a jelenlegi formájukat elnézve védekezésbe se hozna kevesebbet.

Szólj hozzá