Arséne Wenger még a Burnley elleni bajnokit követő sajtótájékoztatóján elnézést kért a mérkőzés negyedik játékvezetőjétől, Anthony Taylortól, amiért meglökte és csalónak nevezte őt azt követően, hogy a vezető játékvezető, Jonathan Moss elküldte őt a kispadtól.

A francia heves gesztikulációk közepette kérte számon Mosson a Burnley-nek megítélt büntetőt, ezt követően a játékvezető elküldte őt a kispadtól. Wenger a játékoskijáróba húzódva próbálta volna meg a meccs végét megnézni, ám még ez sem volt elég Anthony Taylornak, akit ekkor lökött meg a menedzser.

Wenger még a mérkőzést követően elnézést kért Taylortól, ám a London Evening Standard szerint hosszas eltiltás is várhat a franciára.

"Nem tudtam, hogy vajon a lelátóra küldtek-e el, csak elküldtek a technikai zónától. Azt gondoltam, hogy a játékoskijáróból nézhetem az eseményeket, de még onnan is eltiltottak. Végül bementem, és tévén néztem a meccs végét." - mondta Wenger.

 

"Mindent nagyon sajnálok. Csendben kellett volna maradnom, és már akkor be kellett volna mennem. Mindent bánok." - tette hozzá a francia.

A televíziós közvetítéseken csak a lökést lehetett látni, de nem segít Wenger helyzetén az a tény sem, hogy a London Evening Standard állítása szerint csalónak nevezte a játékvezetőt.

Az angol szövetség jelenleg Moss játékvezetői beszámolójára vár, ezt követően derül ki, hogy lesz-e bármilyen nemű büntetés Wenger részére. 2012 augusztusában Alan Pardew 20 ezer fontos pénzbírságot és kétmeccses eltiltást kapott hasonló vétségért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (71)

7 éve
Törölt felhasználó
A kezdőnél csak a pad a nevetségesebb.
Meg az oké hogy nem kockáztatja a 2 megmaradt értelmes kp-t, na de ez. Legalább a padra elfért volna valaki.
7 éve
hát ez a kp baszod....akár innen is kisorsolhatták volna...:DDDD
7 éve
Tetszik ez a kezdő. Adelaide remélem ma mutat végre valamit. Az Ox-Niles kettős azért elég kockázatos.
7 éve
Tottenham :lol: :lol: :lol:
7 éve
Arsenalfan25: Perez szerintem tuti kezdeni fog, és remélem Welbeck is.

Szólj hozzá