Kezdőtizenegy: Cech, Gabriel, Mustafi, Koscielny, Monreal, Xhaka, Ramsey, Iwobi, Özil, Alexis, Giroud


Kispad: Ospina, Gibbs, Bellerin, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Welbeck, Lucas

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (84)

7 éve
Wenger nem hinném, hogy a Burnley tizije miatt volt kiakadva, az jogos volt, de előtte rengeteg hibát vétett a bíró. Eleve szerintem az első könyökös Mustafi ellen direkt volt, ráadásul látta is, mert közel volt, akár pirosat is adhatott volna. Xhaka nem érdemelt pirosat. Mustafinál tizit kellett volna adni.
Az igaz, hogy Kos lesen volt, de az már a kirohanása után történt.
Hihetetlen, hogy minden fordulóban komoly hibákat vétenek a bírók, el kellene őket küldeni valami képzésre.
7 éve
Törölt felhasználó
Attól függ miért kapja valaki a pirost, hogy hány meccs, és hogy hányadik, az plusz egy meccs. Xhaka ezért minimum 4 meccs, ahogy Wenger is, bár 6-ot követelnek, bár a másik nyomorékon fog múlni, hogy ő mit mond. És csak a BL-re nem vonatkozik.
Ez egy tutyi-mutyi kis féreg bíró, a 3 kérdéses ítélete lényegében mind jogos, kivéve hogy utolsó les volt, szóval ilyen téren megköszönhetjük neki, ellenben ha Xhaka piros, amiért lehet pirost adni, akkor jó pár sárgát megspórolt a meccsen, legalább, két esetben akár piros is lehetett volna. De a játékvezetés csak romlik, olyan hülye ítéletek jönnek, hogy siralmas, mint most néztem Veratti esetét, röhej. Azt hiszik ettől lesz jobb a rendszer, pedig csak magukat teszik nevetségessé.

Sajnos a meccsben semmi pozitívum nem volt. Mindenki fáradtnak tűnt, még Alexis is, jobban mint általában, hiába hisztizett. Giroud alig volt játékban, egyszerűen nem tudott kivel összejátszani, hiába vette le a labdákat, főleg Ramseyvel inkább már csak zavarták egymást, pedig anno de jól összejátszottak.
Remélhetőleg csak tartalékoltak a következő sorozatra, mert ugye jön a szentek, Chelsea, Bayern, ahol sajnos a BL miatt tuti ki is esünk a PL-ből is, és ilyen játékkal az FA-nek is annyi.

Bár biztos rotál majd Wenger, főleg mivel kénytelen. Xhaka off, Koscielny kérdéses, Mustafinák kiírták, hogy 5 sárga, nem tudom hogy most mikor törlik, ha jan 1, akkor ő nem a feb 1, akkor ő se lesz, Giroud szintén kérdéses. Welbeck per perc alatt persze nem váltotta meg a világot, de nem is nagyon akarta. A sok játékhiányos még rosszabb, mint az alapcsapat.
7 éve
Szerintem is szigorú ítélet volt. Ráadásul 4 meccset fog kapni...
7 éve
Hülye volt Xhaka, de ez nem volt piros.
7 éve
Egyébként ez más országokban is így van, hogy ha valakit egyből pirossal kiszórnak, akkor 3 meccs? Csak mert szerintem ez kurva nagy baromság... Illetve ez FA-kupára nem vonatkozik, ha jól sejtem. Vagy igen? Azért kurva nagy kár, hogy pont a Chelsea meccsre meszelte el magát... Nehogy legyen egy kis variációs lehetőség... Nem baj, majd jön vissza Elneny. Remélem minél hamarabb. Egyébként azt már nem is mondom, hogy nem feltétlen kellett volna erre a belépőre pirosat adni. Más is szokott ilyet, mégsem mindig állítják ki. Istenem, bezzeg Diego Costa mindent megúszik.

Szólj hozzá