web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Hivatalos: Mertesacker egy évig marad

  • Hivatalos: Mertesacker egy évig marad

    Kihasználta az Arsenal opcióját Arséne WengerArséne Wenger a Burnley ellen bajnokit megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy az Arsenal életbe léptette a Per Mertesacker szerződésében szereplő záradékot, ennek értelmében a német játékos 2018 júliusáig marad a klubnál.

Annak ellenére, hogy a német védő még tavaly nyáron, a Lens elleni barátságos mérkőzésen lesérült, és emiatt április óta nem volt még pályáralépése a csapatban, Wenger egyszerű döntésnek nevezte az opció érvényesítését.

"Per a csapat vezére, az egyik legtapasztaltabb védőnk, aki képes irányítani az egységet." - mondta Wenger.

"Valójában le sem ültünk tárgyalni, mert a klub számára volt egy opció a játékos szerződésében a folytatásról. Technikai értelemben tehát nem új szerződést kötöttünk, hanem a régit hosszabbítottuk meg egy évre. Már a szezon elején eldöntöttük, hogy Per marad a csapatnál, könnyű volt meghozni ezt a döntést."

"Pernek sajátos képességei vannak a pályán: jól olvassa a játékot, jól irányítja a csapatot és magas a játékintelligenciája. A magassága miatt pedig jól teljesít a levegőbeli párharcokban is."

"Mentálisan pedig képes felpörgetni a csapatot, fókuszt adni a csapatnak és igyekszik mindig jól teljesíteni. Sokat követel a körülötte lévő emberektől. Az öltözőben minden játékos nagyon tiszteli Pert, emiatt tud sokat kihozni a csapatból."

"Egyetlen olyan edzést sem tartottam még, amelyen Per ne lett volna elszánt. Nagyon sokat javított a csapaton a technikai dolgokat tekintve, mert folyamatosan teljes erőbedobással dolgozik."

A játékos is boldogan kommentálta a szerződésének meghosszabbítását.

"Szeretném kifejezni, mennyire hálás vagyok, amiért továbbra is maradhatok a csapatnál. Immáron hat hónapja vagyok rehabilitáción, a menedzser belém helyezett bizalma és hite pedig hálássá és egyben szerénnyé tesz."

"Mindent tőlem telhetőt megteszem, hogy napi szinten fejlesszem magam, és így a körülöttem lévő embereket. Nagyon keményen dolgozok azon, hogy visszatérhessek, és hogy továbbra is bizonyítsam, hogy még mindig képes vagyok jól teljesíteni, a célom ugyanis az, hogy a lehető legtöbb sikerhez hozzásegítsem a csapatomat."

"Szívből szeretem ezt a klubot. Törődöm a játékostársaimmal, a rajongókkal, azt akarom, hogy az emberek azonosulni tudjanak ezzel a csapatal. Ez mindig is így volt, és így is lesz. Úgy gondolom, hogy szoros kapcsolat alakult ki köztem és az Arsenal között."

"Egy pár alkalommal már meséltem arról, hogy gyerekkoromban eljöttem egy Arsenal-meccsre Londonba, és akkor vásároltam egy mezt is. Ez a mez bekereteztetve a mai napig ott lóg a németországi irodám falán, és ott is marad, mert emlékeztet arra a körre, arra az utazásra, amelyen most vagyok az Arsenalnál. Rengeteg ember támogatott és segített abban, hogy elérjem a céljaimat. Nagyon különleges érzés az Arsenal mezét viselni a pályán és az a mez is erre emlékeztet."

"Őszintén örülök a menedzser döntésének, hogy itt akar tartani engem még egy szezon erejéig. Továbbra is mindent megteszek annak érdekében, hogy a klub fejlődjön. Megérdemeljük a sikert, tehetséges keretünk van, és biztos vagyok abban, hogy a klub jó úton jár ehhez." - zárta Mertesacker.

Nem megerősített hírek szerint az Arsenal aktiváta a Santi Cazorla szerződésében szereplő, hasonló klauzúrát, így a spanyol játékmester is marad, legalább 2018 nyaráig.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(50)

Welbeck

GO go gunners! Kell a győzelem mi több kell a gol külömbség is minnél több golt itt hazai pályán, nem majd a chelsea otthonában kell 5öket löni ott elég lesz az 1 is.

Jan 22. 14:24

Arsenalfan25

És Monreal kezd. Mily meglepő.

Jan 22. 14:16

Arsenalfan25

Jó kezdő, bár nálam Iwobi helyén Pérez játszana. A Swansea ellen ő volt a meccs embere, de mostanában mindig kezd, ráfér a pihenés. Arra meg a házat is felmerném tenni, hogy Monreal fog kezdeni... shut eye

Jan 22. 12:22

Welbeck

Jó kezdő, de ha ne adj isten a félidőben 0-0 vagy a 60ikig akkor azzonnal átállini erre:xaka,remsey-iwobi özil-alexis giru 60ikban meg iwobi v özil helyére vissza alexis a csatárok mögé, giru mellé meg behozni Welbecket és ivelgetni rájuk 1000el.

Jan 22. 09:49

JACKOXI

Kezdőm délutánra: Cech - Bellerín Mustafi Koscielny Gibbs - Ramsey Xhaka - Iwobi Özil Alexis - Giroud. Talán a betömörülő Burnley ellen érdemesebb lesz az erős és jól fejelő Giroud-val kezdeni centerben, mint Sanchezzel. Bár nem mondom, Lucas is megérdemelné, hogy kezdő lehessen. Ez esetben övé lenne a jobbos, Iwobié a balos, míg Alexis mehetne 9-esbe.

Jan 22. 09:36

JACKOXI

Llorist csak dicsérnem kellett úgy tűnik...
Az a Gabriel Jesus gyerek elég jónak tűnt így élete első PL-percei alatt... ohh
Holnap nagyon remélem, hogy nem nyer a Chelsea, bár valószínűleg fog. Picit nekem hasonlít ez az idei szezon a tavalyira, csak a Leicester szerepét a Chelsea tölti be. Szinte minden meccsét hozza - kissé talán meglepetésre -, míg a többi nagy felváltva bukdácsol.

Jan 21. 20:37

szasa93

Én személy szerint ennek az x-nek örülök a legjobban.
Ma mind a négy riválisunk bukott, ez a lényeg most.

Jan 21. 20:37

Arsenalfan25

Brávó csirkék. Elmarad 11-es és kiállítás, az ellentámadásból lesgól. shut eye

Jan 21. 20:12

Arsenalfan25

Ez és a következő forduló a miénk lehet.

Jan 21. 19:56

ronin

LOL Ellopta a show-t. :D

Jan 21. 19:45

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

További erősítéseken dolgozik a csapat

 További erősítéseken dolgozik a csapat Söyüncü és Banega a radaron

Hivatalos: Wilshere távozik

 Hivatalos: Wilshere távozik Nem marad az Arsenalnál a klub saját nevelésű játékosa

Hivatalos: Bernd Leno érkezik

 Hivatalos: Bernd Leno érkezik A Leverkusen 26 éves kapusa érkezik

Hivatalos: Kinevezték Emery szakmai stábját

 Hivatalos: Kinevezték Emery szakmai stábját A stáb jelentős része már korábban is dolgozott együtt a baszk trénerrel

Sajtó: Bernd Leno már kedden aláírhat

 Sajtó: Bernd Leno már kedden aláírhat Torreira is hamarosan Ágyús lehet

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook

Arsène Wenger - Egy korszak vége
Az Arsenal hivatalosan bejelentette, hogy a francia menedzser 22 év után a szezon végén távozik a csapattól.
1996 Szept

Wenger az Arsenal új menedzsere!

1998

Az első külföldi menedzser aki duplázni tud csapatával, elhódítva a Premier League és az FA Kupa trófeát.

2002

A második dupla!

Henry a gólkirály. Premier League győzelem az Old Traffordon, köszönhetően Wiltord csodás befejezésének.

2004

THE INVINCIBLES

A legendás, veretlenül megnyert bajnoki cím!

2006

Bajnokok ligája döntő

Egy fájó emlék? Őrült Jens kiállítása után 10 emberrel vereséget szenvedünk a Barcelona ellen.

2014

Kilenc hosszú év

Kilenc nehéz év, évről évre kulcsjátékosok távoznak, stadionépítés utáni pénzügyi nehézségek.

Aztán jön a Hull City az FA Kupa döntőben, és Aaron Ramsey!

2018

Egy korszak vége

A szezon végén távozik az élő klublegenda Arsène Wenger.

Merci Arsene!