Arséne Wenger a pénteki sajtótájékoztatóján elárulta, a következő napok során Carl Jenkinson távozhat az Arsenaltól és a Crystal Palace-ban folytatja majd a pályafutását.

Nem csak az angol játékos lehet az egyetlen távozó, a korábbi nyilatkozatai alapján úgy tűnt, Mathieu Debuchy felégetett minden hidat a háta mögött, ám a francia jobb hátvéd akár még maradhat is - főleg, hogy Hector Bellerín sérült.

"Jenkinson esetében fennáll annak a lehetősége, hogy távozik a következő 2-3 nap folyamán, a célállomás a Crystal Palace lehet. 

"Egyelőre nem tudok ezzel kapcsolatban többet mondani, mert mi sem jutottunk még végleges döntésre."

"Ami az igazolást illeti: Bellerín sérülése rövid távú, de még mindig itt van Debuchy, és Gabriel is tud jobb bekként játszani. Nem állunk szűkén játékosokkal ezen a poszton, sőt, valójában ezért is engedünk el egy játékost, mert túl nagy a versengés."

"Debuchy előtt sem zárult be az ajtó, hogy maradjon, de a lehetőségek minőségén is múlik majd, hogy marad-e."

Wengert végül két pletykáról is kérdezték, nevesen: mi igaz abból, hogy ajánlatot tett a Torino játékosáért, Andrea Belottiért, illetve, hogy igaz-e, hogy ismét Alvaro Morata leigazolásán dolgoznak a csapatnál.

"Ami Belottit illeti: manapság ezt hívják hamis hírnek. Nem tettünk ajánlatot érte."

"Rengeteg csatárunk van: Giroud, Alexis, Walcott, Danny Welbeck éppen most tért vissza, Lucas, aki nagyon jól szerepel mostanság. Chuba Akpom is hamarosan visszatérhet, és ott van még Sanogo is. Nagyon sok csatárunk van."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

7 éve
Nem értem, miért ilyen lojális Wenger. Monrealt mi a tökömért nem lehet lecserélni? Pedig Rodriguez személyében pont van elérhető játékos a helyére. Felháborító!
7 éve
"Nem állunk szűkén játékosokkal ezen a poszton, sőt, valójában ezért is engedünk el egy játékost, mert túl nagy a versengés." Ezt a mondatot röhögés nélkül mondta végig?

Szólj hozzá