Arséne Wenger úgy gondolja, hogy félreértelmezték Mesut Özil legutóbbi nyilatkozatát, és szerinte a német játékos nem aszerint fog dönteni az arsenalos jövőjét illetően, hogy ő maga marad-e a csapatnál a 2017 nyarán lejáró szerződését követően is.

Mint ismer, Özil a hét elején megjelent kicker német hetilapnak adott egy hosszabb terjedelmű interjút, amelyben úgy fogalmazott, hogy tudni szeretné, mihez kezd Wenger a nyáron lejáró szerződése kapcsán. A nyilatkozatot átvevő - elsősorban brit - lapok viszont azt a következtetést szűrték le Özil szavaiból, hogy ha Wenger nem hosszabbít, akkor ő sem marad az Arsenalnál.

Wenger szerint a német középpályás szavait félreértelmezték.

"Azt gondolom, hogy félreértették Mesut szavait. Természetesen szeretné tudni, hogy mi várható a menedzseri posztot tekintve, de nem vélem úgy, hogy ez játszaná a legfőbb szerepet a döntésében. Valamennyit biztosan fog, de nem a fő szerepet. Nagyon sok tényező van a tárgyalások során. Remélhetőleg nagyon hamar sikerül megoldást találni erre a helyzetre." - mondta Wenger a pénteki sajtótájékoztatóján.

"Továbbra is nagyon nyugodt vagyok a helyzetet illetően, mert 18 hónap van még hátra a szerződéséből. Továbbra is tárgyalásban állok a menedzserével. A szerződését tekintve több a megbeszélésem az ügynökével, mint személy szerint vele."

Wenger arra a kérdésre is válaszolt, miszerint Özilnek és Alexis Sancheznek csökkenteniük kellene-e a hírek szerint óriási bérigényété.

"Nem akarok ezzel túl sokat foglalkozni, mert ezt is félre lehetne értelmezni. A lehető legnagyobb csendben kell tárgyalnunk, de végsősoron tisztelnünk kell a határainkat is, ahogyan mindig is tettük." 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

7 éve
Persze, kiscsapatok ellen belehet dobni jobbhátvédnek. De ha mondjuk Bellerin kidőlne 1-2 hónapra akkor elég nagy szarban lennénk.
7 éve
Törölt felhasználó
Ha Jenkinson lenne az egyetlen jobbhátvéd a keretben akkor se játszatnám. Gabriel jobban megoldja.
7 éve
Ha Jenkinson tényleg távozik és nem érkezik a helyére egy minőségi jobbhátvéd (nem valami tehetség a hetedosztályból) az kurvanagy amatőrség lenne Wenger részéről. De nem lepődnék meg.
7 éve
Törölt felhasználó
Az a lényeg, hogy hosszabbítsanak. A nyilatkozatokra meg nem sokat lehet adni, egyszer ezt mondják, máskor meg meg azt.

Szólj hozzá