Az Arsenal kedden hivatalosan is megerősítette, hogy leigazolták az eddig fél-profi, amatőr ligában, a hatodosztályban szereplő Hednesford Town színeiben játszó Cohen Bramallt az U23-as csapatukba.

A 20 éves Bramall még karácsony előtt járt kétnapos próbajátékon az Arsenalnál, ahol annyira meggyőzte a csapat szakmai stábját, hogy végül leigazolták őt. A bal bekk a hírek szerint kétéves szerződést kötött Arséne Wenger együttesével, a játékjogáért pedig 40 ezer fontot fizetett az Arsenal.

"Egyszerűen hihetetlen, hogy immáron az Arsenal játékosa vagyok. Nem tudom elhinni, hogy itt vagyok. Őrület. Nem olyan régen még munkanélküli voltam, néhány napot követően pedig jött az Arsenal megkeresése." - mondta Bramall.

 

"Teljesen ledöbbentem az Arsenal hívásán, leesett az állam is, alig tudtam egy igent kinyögni, hogy elfogadom a meghívásukat. Aztán ott álltam edzésen Alexis, Özil, Giroud és Petr Cech mellett. Még most sem fogtam fel teljesen, nem is tudom, mikor fogom."

Arséne Wenger is elégedetten nyugtázta Bramall leigazolását.

"Azt gondolom, amikor óriási mentális teszt, amikor egy játékos alacsonyabb ligába kerül. Ez egy mentális teszt - vajon eléggé szereti a futballt?"

 

"Vajon készen áll-e megmutani, hogy sokkal magasabb szinten is képes játszani, és vissza akar kerülni a profik közé? Giroud és Koscielny is átélte ezt a próbát. Ha kiállják ezt a tesztet, akkor tényleg erre a pályára hivatottak."

 

"Bramall egy fiatal, ígéretes bal bekk, akinek ugyan hiányzik a tapasztalat ezen a szinten, de minden összetevő adott benne, hogy kiemelkedő játékos legyen."

 

"Szédületes sebessége, remek bal lába és fantasztikus elhivatottsága van. Összességében egy nagyon izgalmas tehetségről van szó." - mondta Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (35)

7 éve
PAyet tiplizik vissza Marseille-be, már eleve el se akart onnan menni, de nem volt más választása, az akkori Marsielle-tulaj zsugori volt, most viszont nagy tervek vannak készülőben az OM-nél. Egyébként Payet ilyen jellegű nem-profi hozzáállása nem teszi vonzóvá a játékost a nagy klubok menedzserénél, főleg nem Wengernél.
7 éve
Hova jönne egyébként Payet? Csak mert szerintem ő Özil poszt. Az EB-n is akkor volt igazán jó, amikor 10-est játszott. Mondjuk inkább ő, mint senki. A zseni az durván meg van benne, csak nem az echte posztján játszana. Mondjuk azt nem értem miért nem érdeklődünk senki után... >:-( Pedig szerintem vannak/voltak jó lehetőségek a piacon. Lásd Draxler. Vagy ugye akik még elérhetőek, pl. Rodriguez, Payet. Még, ha valami horribilis áruk lenne... Egyébként egy téli "nagy hal" sokat dobhatna a csapaton.
7 éve
Törölt felhasználó
Hát nem tudom, szerintem Payet kicsit rizikós igazolás. De kíváncsi lennék rá itt, ez tény, a játékrendszerünkbe jól beleillene, kérdés, hogy mennyire tud kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani. Bár ha Draxlert leszartuk, akkor valószínűleg őt is lefogjuk.
7 éve
Bilic bejelentette, hogy Payet nem akar a WHU-ban játszani. Korábban azt mondtam, hogy öreg, de így már nem mondom, hogy nem kéne elhozni. A BL-ben is játszhatna ráadásul. Francia, jól lő, jöhetne.
7 éve
Törölt felhasználó
Végre jó hírek! http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/arsenal-harom-alapember-hosszabbitott-hivatalos-2546153

Olvashatnánk már ezt Özilről és Alexisről is!

Szólj hozzá