Mesut Özil a német kicker-nek adott nyilatkozatában elárulta, a jövője elsősorban attól függ, hogy Arséne Wenger mihez kezd az idén nyáron lejáró szerződését követően.

A német középpályás a Real Madridtól való eligazolása óta többször is elmondta, mennyire tiszteli Arséne Wengert, illetve azt, hogy a francia menedzser felé kifejezett bizalma óriási szerepet játszott abban, hogy 2013-ban az Arsenalt választotta.

Idén azonban fordulóponthoz érkezhet Özil karrierje. Csakúgy, mint Alexis esetében, az Arsenal a német játékossal sem tud dűlőre jutni, elsősorban az anyagiak miatt, ugyanakkor Özil most elárulta, miért nem írt eddig alá.

"Nagyon, nagyon boldog vagyok az Arsenalnál, és már jeleztem a klubnak, hogy szeretnék hosszabbítani. A szurkolók tudják, hogy maradni akarok, innentől kezdve minden a klubok múlik." - mondta Özil.

 

"Ugyanakkor a csapat azt is tudja, hogy mindenekelőtt Arséne Wenger miatt vagyok itt. Ő igazolt le, és ő az egyik olyan szakember, aki bízik bennem. A csapat azt is tudja, hogy tudni szeretném, mihez kezd a menedzser a lejáró szerződése után." - mondta a német játékos.

Özil az Arsenal élő klublegendája, Theirry Henry szavaira is reagált. A francia csatár korábban azt állította, hogy mind Özil, mind Alexis csak játékot űz az Arsenallal, hogy minél magasabb fizetést csikarjon ki.

"Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy elmondja a véleményét, de ez engem különösebben nem érdekel. A korábbi játékosok, vagy más emberek úgy fogalmaznak meg állításokat, hogy közben azt sem tudják, mi folyik köztem és a klub között."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (62)

7 éve
Valószínűleg itt többről van szó, mint az orvosi stáb. Az edzésekkel is lehet valami, de azt nem ők tartják.
7 éve
Hát ez jogos... nem tudom tovább védeni az orvosi stábot - nem mintha eddig azt csináltam volna - de az is tény, hogy Wilshere átnyergelt a B'mouth-hoz és még egyszer se sérült le azóta.
7 éve
Törölt felhasználó
Athlon! Őszintén Reus mennyire lenne itt jó? Mert a mi orvosi stábunkkal ha játszani 10 meccset a szezonban szerintem.
7 éve
Pedig Reusért még tavaly nyáron is érdeklődtünk. Oké, végül Lucas lett belőle
7 éve
Aron: Uccsó mondatoddal együtt érzek. :lol:

Szólj hozzá