Arséne Wenger a Preston North End elleni kupameccs előtti sajtótájékoztatóján elárulta, nem számol Alexis Sanchez játékával a hétvégén, mivel pihentetni szeretné a chilei támadót.

A francia menedzser szerint Alexis mind fizikálisan mind mentálisan elfáradt egy kissé a szezon első fele jelentette hajtásban, emiatt pihentetnie kell őt a Swansea elleni bajnokit megelőzően, még ha ez nem is tetszik a játékosnak.

"Alexis mindig játszani akar. Egyfelől, ha nem játszik, akkor az emberek azt kérdezik, hogy miért nem volt ott a pályán, ha viszont túl sokat játszik, akkor meg azt kérdezgetik, hogy miért erőltetem őt túl nagyon."

 

"Azt viszont már régen eldöntöttem, hogy bármi is történik, januárban biztosan pihenőt fog kapni."

 

"Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a válogatott meccsek során ő Chilebe utazik, majd a visszautat követően már másnap játszik."

 

"Ő is ember, valamikor neki is pihenőt kell adnom. Mentálisan és fizikálisan is egy kicsit pihentetésre szorul, mert Alexis elfáradt és kicsit fásult jelenleg. Szemmel látható, hogy fáradt."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (77)

7 éve
Sajnos a munka miatt nem láttam a meccset de elnézve a kommenteket lehet jobb is :lol:
Nekem mindegy hogy jön e Rodriguez vagy sem meg hogy nyáron kiadunk e 40 millát bárki miatt is de pont ezért tart itt a csapat mert míg más csapatok adják el azokat akik nem feleltek meg addig nálunk bizalom van meg megbecsülés és egy helyben toporgás.... Van itt pénz szóval hagyjuk azt is hogy ha hosszabbítunk Özillel meg Alexissel akkor kevesebb marad az igazolásokra ! Akkor ennyi erővel még hosszabbítani kell Oxival , Meretesackerrel , Cazorlaval , Ramsey-vel meg stb tököm tudja kivel mert lejár a szerződésük és emiatt vagy nem jut senkire sem lové vagy max akkor ha valakit eladunk és ez egy top csapatnál elég szégyen lenne....Örülök hogy továbbmentünk remélem már ezek után jobb teljesítményt nyújtanak a srácok...
Ja és rohadjon meg a Bournemouth rajtuk ment el a mixem :-S :lol:
7 éve
de az a meccs se indult túl jól. :lol:
7 éve
Törölt felhasználó
Amúgy lassan 1 hónapja hogy utoljára láttuk jól játszani a csapatot (Stoke ellen). :D
7 éve
Millwall-Bournemouth 3-0 :lol: :lol: :lol:
7 éve
Törölt felhasználó
Lucas a lehető legjobbkor kezdett el bizonyítani!

Szólj hozzá