Szinte valamennyi mértékadó angol napilap azzal a hírrel jelentkezett csütörtökön, hogy az Arsenalnál egyre inkább tartanak Alexis Sanchez nyári távozásától.

A tárgyalások már eleve megakadtak a játékos bérezésén, miután az Arsenal nem akarja vagy nem tudja megadni a Sanchez által kért 260 ezer fontos heti fizetését, ám a chilei viselkedése a Bournemouth elleni döntetlenül végződő meccs lefújásakor, illetve a mérkőzést követően azö öltözőben szintén azt sejteti, hogy nem hosszabbít a csapattal.

Arséne Wengert a csütörtöki sajtótájékoztatóján szintén megkérdezték az esetről, a francia pedig megérti Sanchezt.

"Mi ebben a meglepő? Meg akarjuk nyerni a meccseinket, ha ez nem jön össze, akkor nem lehetünk elégedettek. Ez teljesen rendben van." - mondta a francia.

 

"Szenvedély nélkül nem lehet 3-0-ról felállni az utolsó húsz percben. A padlóról áltunk fel, ez nem sűrűn történik meg a ligában, ehhez pedig különleges kitartásra volt szükség."

 

"Mindannyian frusztráltak voltunk. Természetesen Alexist meg lehetett érteni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

7 éve
Törölt felhasználó
Sanchezzel meg kell egyezni! Nem azért, mert párjanincs focista, hanem mert született Ágyús (mentalitású) és szükségünk van egy ösztönös csatárra.
Egyébként sem ő üti az asztalt edzés után a pénzért, hanem az ügynöke. Aki persze tudja, hogy jó áruja van...., és hát ez egy ilyen piac. :-S
....Szerintem nem lesz gond, hacsak a kínaiak szemet nem vetnek rá :zip:
7 éve
akkor ousmane dembele v douglas costa, a lényeg, h lehetne pótolni...
7 éve
Az a baj, hogy olyat úgyse találnánk mint Sanchez. Ilyen alázattal és akarattal ekkora sztárt focizni én még nem láttam. E nélkül az ember nélkül a béka segge alatt nem volnánk, miért válnátok meg tőle? Nem kell azt a pénzt sajnálni... Tény, hogy kicsit lentebb adhatna az igényeiből, de jelenleg ő a csapat legnagyobb értéke, és ha már az eredmények nem jönnek, joggal várja el a csúcsgázsit. Én tudom magamról, hogy focistaként beérném ennyivel is, annyira nem motivál a pénz, de ha neki ilyen a természete, akkor sajnos meg kell adni neki, amire vágyik. Reus meg egy rossz vicc. Persze, nagyon jó játékos, örülnék is neki, de baszottul nem Sanchez helyére, hanem mellé. Bár nem biztos, hogy hiányzik még egy üveglábú. Pláne, hogy itt ez a fajta tulajdonsága hatványozottan előjönne.
7 éve
Reus??? :lol: Igen, vegyük meg a világ egyik legsérülékenyebb játékosát a legkeményebb bajnokságba. Jó ötlet!
7 éve
heti 260000 fontot ne is adjunk neki, mindennek van határa...menjen csak, 70 millió fontért egy könnycseppet sem hullajtanék érte, helyette jöhet Reus.

Szólj hozzá