web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Koscielny sérülése nem súlyos

  • Koscielny sérülése nem súlyos

    Bellerín kisebb sérüléssel játszott tegnapArséne Wenger a Bournemouth elleni meccset követően megerősítette, hogy Laurent Koscielny-t nem valamilyen izomsérülés miatt kellett lecserélnie a mérkőzésen, hanem szimplán csak görcs okán.

Nemcsak a francia védőt veszítette el idejekorán a csapat, hanem Francis Coquelint is, akit úgy tűnt, térdhajlító-húzódás miatt kellett lecserélni.

"Volt három-négy olyan játékosunk, akikről csak a meccs előtti bemelegítésen tudtuk eldönteni, hogy vállalják-e a játékot, vagy nem. Gabriel sem tudta, vagy Oxlade-Chamberlain sem tudta." - mondta Wenger.

"Bellerín is ilyen volt, még a Palace ellen kapott egy rúgást a bokájára, de végül vállalta a játékot."

"Koscielny egyszerűen elfáradt a meccsen, begörcsölt a lába, emiatt kellett lejönnie."

"Coquelin helyzetét még meg kell vizsgálni. Erről még túl korai lenne bármit is mondani, két napot meg kell várni ezügyben. Általában ha leül a pályán a játékos, az nem túl jó jel." 

 Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(47)

JACKOXI

Azért nem véletlenül használja egyre kevesebb csapat a 4-2-3-1-et. Jól látszik, hogy kurva nehéz optimális párost találni a védelem elé, és annyira nincs is már ez az irányító poszt se. Elterjedtebb a 4-3-3. A mai "rohanós", sokat futó focihoz pedig jobban is passzol ez. Nem is lenne ezzel baj, tökéletesen illene Xhaka a középpályás sor közepére, de Özillel mit csinálunk basszameg?! Őt egyszerűen tökön szúrás kivenni az eredeti posztjáról.

Jan 05. 20:20

adam20

Athlon!
Csak Wilshere addig ne szerepeljen nálunk, amíg Wenger itt van. Érdekes, hogy amint elment kölcsönbe, már folyamatosan játszik.

Én azt mondom, amit már kb 4 éve. VISSZA AZ ALAPOKHOZ! Wenger el és csapatépítés egy megfelelő szakemberrel. Mondjuk a vezetőség nem hiszem, hogy egy komolyabb szakemberre (Simeone) áldozna.
Én azt jósolom, hogy Wenger még néhány évig boldogítani fog minket snake

Jan 05. 19:54

Aron21

Én elfogult vagyok Ramseyvel, ezt egyáltalán nem vitatom. De most a Xhaka-Ramsey páros az egyetlen lehetőségünk, szóval nincs jobb dolgunk, mint reménykedni. :D

Jan 05. 18:47

Athlon

Hát Aron21, ne fűzz ehhez nagy reményt. Xhaka még alkalmazkodhat, de ahhoz Wengernek is kicsit át kellene alakítania a struktúrát, Ramsey meg... sajnos tartok attól, hogy Ramsey-nek csak egy kiemelkedő jó szezonja volt (13/14) és azóta semmi. Taktikailag fegyelmezetlen, a játékába megint visszatértek a sallangok, hiányzik belőle az egyszerűség. A walesi válogatottban öt védő meg két szűrő előtt lehet azt csinálhat a pályán, amit akar, de a fegyelmezetlensége itt nekünk nagyon sok problémát okoz. Többek között ezért is kell kitenni a szélre, ami megint nem egy optimális dolog... tartok attól, hogy egy megfelelő ajánlat esetén Ramsey dobbant is tőlünk a nyáron, Cazorla pedig most már szabadon tárgyalhat más klubokkal is. Még a végén Jacknek lesz jövője a csapatnál...

Jan 05. 18:20

Aron21

JACKOXI, a Ramsey-Xhaka páros pedig öngyilkosság ugyanebben a formában. Képzeld el, ahogy Ramsey felrohan a 16osra, de elvesztjük a labdát. Maradt egy lépéshátrányban lévő Xhaka és 2 védő, hogy levédekezze a kontrát.

Ettől függetlenül abban bízom, hogy Wenger erre kitalál valamit, ebbe ugyanis mindig jó volt és akkor a Ramsey-Xhaka páros hosszútávon az egyik legjobb lehet a PLben.

Jan 05. 17:18

Fabregas0490

Tavaly is Cazorla hiánya volt a gond illetve most is ( az ő megfelelő pótlását kellene nekünk megtalálni ami elvileg Xhaka feladata lenne ) és bár nagyon nem kedvelem Coquelint azt kell mondjam hogy nagyon is jó és kellemesen csalódtam benne wink
Amit kell ami az ő dolga azt megcsinálja és csak ez számít ! Most az hogy támadásban mit tud vagy mit nem az nem annyira lényeges neki nem az a dolga hogy lője a gólokat meg akkora labdákat adjon mint az állat... Nem a kedvencem de attól még elismerem hogy jól teszi a dolgát attól függetlenűl hogy sokszór nem gondolkodik és elkövet olyan hibákat amiket nem kéne de nem ő az első ilyen meg nem is az utolsó...nem tökéletes senki wink A legelső hozzászolásomat meg azért írtam mert unom az állandó kifogásokat már ! Míg más csapatok megoldják a gondokat akármi is van nálunk magyarázkodás van hogy miért nem tudjuk/tudtuk azokat megoldani ! Ja és még annyit hogy 8 pont hátrány van ez már azt jelenti hogy nem is lehetünk bajnokok ? csak 18 forduló van vissza !!! Lehet hogy nem egy kurva nagy bomba formát mutat a csapat de még azért ne írjuk le őket van még vissza pár meccs és a többiek is hullajthatnak el pontokat wink

Jan 05. 17:10

JACKOXI

Lehet itt színezni, az a Xhaka-Coquelin páros előre játékban lassú és impotens.

Jan 05. 16:36

szasza86

Arsenal72: hát egy jóideje biztos hogy a miénk alulról veri a elégséges szintjét:DD

Jan 05. 16:22

Aron21

Hát azért azt kár lenne tagadni, hogy vannak gondok Xhakaval rendesen védekezésben. Igen, ha úgy hozza a helyzet, akkor szépen tud szerelni és főleg közbelépni, de a sebessége rettenetesen lassú védekezés szempontjából minden szempontból.

Nekem a legutóbbi Útwengeres facebookos elemzésnél vált tisztává, hogy miért teljesen logikus Xhaka és Coquelin egymás mellett játszatása alapesetben. Mi így is 2-2-6ba támadunk, ami irtózatosan sok támadójátékost jelent. Ha Xhaka lenne az egyetlen vkp, akkor a középhátvédek és középső középpályások között helyezkedő, kontrára váró játékosok úgy tudnának fordulgatni a labdával, hogy csak na. Coquelin ebben segít, neki megvan a sebessége, hogy utolérje őket és szereljen. Lényegében tehát a Coquelin - Xhaka tényleg egyelő játékrendszert tekintve a Coquelin - Cazorlával. Innentől lesz érdekes, hogy hogy fogja biztosítani Wenger a Xhaka-Ramsey duót.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15826834_1399286836748498_1412307527355661997_n.jpg?oh=1a9c028537ad81abdbb34a34f6509834&oe=5916FDBD

Jan 05. 15:23

JACKOXI

Xhakának 2.8 labdaszerzése van meccsenként, Coqnak 3. Nem számottevő különbség. A Whoscored Coq védekezőmunkáját 6.99-re, Xhakáét 6.87-re értékeli. Ilyen téren előbbi 2., utóbbi 3. legjobb a csapatban. Miről beszélünk? Még, hogy nem tud védekezni.

Jan 05. 14:33

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Hivatalos: Ljungberg lett a másodedző

 Hivatalos: Ljungberg lett a másodedző Steve Bould az U23-asok edzője lett

Sajtó: Carrasco lehet az Arsenal első nyári igazolása

 Sajtó: Carrasco lehet az Arsenal első nyári igazolása Belga válogatott szélső érkezhet az Arsenalba

Ljungberg válthatja Bould-ot másodedzőként

 Ljungberg válthatja Bould-ot másodedzőként Több fiatal játékos is lehetőséghez juthat a felnőtt csapatban

A klub megtartaná Aubameyangékat

 A klub megtartaná Aubameyangékat Özil és Koscielny viszont távozhat

Mégis Edu lehet a sportigazgató

 Mégis Edu lehet a sportigazgató Az Arsenal korábbi játékosa tölthet be fontos vezetői szerepkört

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook