Arséne Wenger a Bournemouth elleni meccset követően megerősítette, hogy Laurent Koscielny-t nem valamilyen izomsérülés miatt kellett lecserélnie a mérkőzésen, hanem szimplán csak görcs okán.

Nemcsak a francia védőt veszítette el idejekorán a csapat, hanem Francis Coquelint is, akit úgy tűnt, térdhajlító-húzódás miatt kellett lecserélni.

"Volt három-négy olyan játékosunk, akikről csak a meccs előtti bemelegítésen tudtuk eldönteni, hogy vállalják-e a játékot, vagy nem. Gabriel sem tudta, vagy Oxlade-Chamberlain sem tudta." - mondta Wenger.

"Bellerín is ilyen volt, még a Palace ellen kapott egy rúgást a bokájára, de végül vállalta a játékot."

"Koscielny egyszerűen elfáradt a meccsen, begörcsölt a lába, emiatt kellett lejönnie."

"Coquelin helyzetét még meg kell vizsgálni. Erről még túl korai lenne bármit is mondani, két napot meg kell várni ezügyben. Általában ha leül a pályán a játékos, az nem túl jó jel." 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (47)

7 éve
Azért nem véletlenül használja egyre kevesebb csapat a 4-2-3-1-et. Jól látszik, hogy kurva nehéz optimális párost találni a védelem elé, és annyira nincs is már ez az irányító poszt se. Elterjedtebb a 4-3-3. A mai "rohanós", sokat futó focihoz pedig jobban is passzol ez. Nem is lenne ezzel baj, tökéletesen illene Xhaka a középpályás sor közepére, de Özillel mit csinálunk basszameg?! Őt egyszerűen tökön szúrás kivenni az eredeti posztjáról.
7 éve
Törölt felhasználó
Athlon!
Csak Wilshere addig ne szerepeljen nálunk, amíg Wenger itt van. Érdekes, hogy amint elment kölcsönbe, már folyamatosan játszik.

Én azt mondom, amit már kb 4 éve. VISSZA AZ ALAPOKHOZ! Wenger el és csapatépítés egy megfelelő szakemberrel. Mondjuk a vezetőség nem hiszem, hogy egy komolyabb szakemberre (Simeone) áldozna.
Én azt jósolom, hogy Wenger még néhány évig boldogítani fog minket 🐍
7 éve
Törölt felhasználó
Én elfogult vagyok Ramseyvel, ezt egyáltalán nem vitatom. De most a Xhaka-Ramsey páros az egyetlen lehetőségünk, szóval nincs jobb dolgunk, mint reménykedni. :D
7 éve
Hát Aron21, ne fűzz ehhez nagy reményt. Xhaka még alkalmazkodhat, de ahhoz Wengernek is kicsit át kellene alakítania a struktúrát, Ramsey meg... sajnos tartok attól, hogy Ramsey-nek csak egy kiemelkedő jó szezonja volt (13/14) és azóta semmi. Taktikailag fegyelmezetlen, a játékába megint visszatértek a sallangok, hiányzik belőle az egyszerűség. A walesi válogatottban öt védő meg két szűrő előtt lehet azt csinálhat a pályán, amit akar, de a fegyelmezetlensége itt nekünk nagyon sok problémát okoz. Többek között ezért is kell kitenni a szélre, ami megint nem egy optimális dolog... tartok attól, hogy egy megfelelő ajánlat esetén Ramsey dobbant is tőlünk a nyáron, Cazorla pedig most már szabadon tárgyalhat más klubokkal is. Még a végén Jacknek lesz jövője a csapatnál...
7 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI, a Ramsey-Xhaka páros pedig öngyilkosság ugyanebben a formában. Képzeld el, ahogy Ramsey felrohan a 16osra, de elvesztjük a labdát. Maradt egy lépéshátrányban lévő Xhaka és 2 védő, hogy levédekezze a kontrát.

Ettől függetlenül abban bízom, hogy Wenger erre kitalál valamit, ebbe ugyanis mindig jó volt és akkor a Ramsey-Xhaka páros hosszútávon az egyik legjobb lehet a PLben.

Szólj hozzá