A Sky Sports értesülései szerint az Arsenal az elkövetkezendő két nap folyamán véglegesítheti Cohen Bramall igazolását a Hednesford Towntól.

Az igazolás érdekessége, hogy a bal szélsőként játszó Bramall nem profi környezetből, hanem a fél-profi, illetve amatőr csapatoknak kiírt angol északi regionális ligából, számszerűsítve a hetedosztálybeli Hednesford Town együttesétől érkezhet az Arsenalhoz.

Az Arsenal játékosmegfigyelői egy próbajátékon figyeltek fel a 20 éves tehetségre, ezt követően invitálták magukhoz edzésre Bramallt. Az angol játékos még karácsony előtt teljesített két napot a csapat colney-i edzőközpontjában, ahol meggyőzte a szakmai stábot. 

A Sky értesülései szerint Bramall már át is esett az orvosi vizsgálatokon, az Arsenal pedig mintegy 40 ezer fontot fizet majd a Hednesfordnak a játékosért.

Azt korábban maga Wenger árulta el, hogy megkérte a csapat játékosmegfigyelőit, hogy aktívan szemlézzék az alacsonyabb osztályú angol ligákat, ahonnan korábban végül olyan profi játékosok kerültek ki, mint Jamie Vardy, Charlie Austin vagy Chris Smalling.

Megkértem a megfigyelőinket, hogy pásztázzák az alacsonyabb ligákat, mert rengeteg jó játékos fog onnét előkerülni. Nagyon sok külföldi játszik a PL-ben, így a jobb angol játékosoknak előbb lentebb kell menniük. - mondta Wenger.

 

Azt gondolom, hogy lesz egy új tendencia, azaz egyre több fiatal játékos fog kikerülni az alacsonyabb ligákból, mert ők megküzdenek az áttörésért. Hasonlítsuk össze ezt egy olyan játékossal, akit világéletében a Bajnokok Ligájában játszott. Neki ez teljesen szokványos, nem ez jelenti az álmot. De vannak olyan játékosok, akik szerda esténként arról álmodoznak, hogy pályára lépnek a BL-ben.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Bramall a felnőtt kerethez, vagy csak az U23-as csapathoz csatlakozik-e majd, minden bizonnyal azonban az utóbbihoz. Az angol játékos kétéves szerződést ír majd alá a klubbal, az átigazolása hamarosan hivatalossá válhat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

7 éve
Törölt felhasználó
Aron21! Abból a mostani edző nélküli Valenciából majdnem én is bekerültem. Kedvenc spanyol csapatom így követem, vagyis hát a szezon elején voltam olyan hülye, hogy követtem őket, de gyötrelem. Sokszor a szerencse sem állt mellettük, de ilyen lélektelen szedett-vedett bagázst ritkán látni.
A Sevillával egy szinten kéne lenniük, ehelyett a kiesés ellen harcolnak.
Az a baj, hogy a szingapúri tulajdonosok egyáltalán nem értenek a focihoz, olyan játékosokat hoztak órási összegekért, akik jó ha a kaput eltalálják 10 méterről(Rodrigo, Abdennour, Santos, Mario Suarez, Montoya).

Egyébként ha találnak egy jó edzőt, mondjuk Marcelinot(akit csak azért nem tudtak nyáron szerződtetni, mert 1 idényen belül nem lehet 2 LaLigás csapat edzője), akkor szorosan ott lennének a Real-Barca-Tico-Sevilla nyomában.
Nincsenek rossz játékosok, ebből bőven jó csapatot lehet csinálni, Gaya, Cancelo, Perez, Mina, Bakkali, Munir, Medrán jó játékosok, mellettük még ott vannak a tapasztaltabbak, mint Garay, Siquera, Parejo, Nani.
Természetesen a sérülések is közrejátszanak a gyenge szerepelésben. Szegény denevéreket az ág is húzza. Sokkal jobb sorsra érdemes klub.
7 éve
Ospina tényleg több lehetőséget érdemel. Sokkal jobb kapus ő annál, mint hogy szezononként 10-15 meccset játsszon.
7 éve
Sérült egy ideje illetve egy gyenge Valenciaban akárki teljesíthetne jól nem menne vele semmire sem sajnos pedig amilyen keretük van nem a kiesés ellen kellene küzdeniük nekik sem :)
7 éve
Törölt felhasználó
Gayá éppen bekerült a szezon eddigi legrosszabb La Ligas csapatába. :D
7 éve
Megelőztél JACKOXI 🧀
Pont ugyan ezt akartam én is leírni hogy van egy Rodriguez akiért elvileg mentünk a nyáron és most lenne rá a legnagyobb esély elhozni mikor szar a Wolsburg !
Vele hosszú távra meglehetne oldani a problémákat ;-) Xhaka meg is tudná győzni szerintem ! 21 milla nem sok érte.... Vagy a Valenciábol José Gaya-t ő sem egy ügyetlen gyerek !!!
Monreal-t meg ha nem is most de nyáron nyugodtan el is lehetne adni ahogy a másik oldalról Debuchy-t meg Jenkinsot is ;-)
Bellerin oké hogy hosszútávra jó megoldás és akár Gabriel vagy Oxi tudna a helyén játszani de oda kéne még inkább valaki !
ja és én is örülnék egy Ospina - Cech kapuscserének és nem is lenne rossz ötlet Pickford leigazolása sem aki meg maradthatna kölcsönben ahol van ;-)

Szólj hozzá