Arséne Wenger néhány kifejezetten jó hírrel jelentkezett a Crystal Palace elleni bajnokit megelőző hivatalos sajtótájékoztatóról.

Az első, hogy Shkodran Mustafi teljesen felépült a térdhajlító-sérülését követően, amit még december elején szedett össze. A német várhatóan bekerül a keretbe a naptári év utolsó meccsére.

A második pedig, hogy a teljes körű edzésekre nemrégiben visszatérő Danny Welbeck remekül teljesít a tréningeken, így hamarosan az angol játékos is visszatérhet majd a keretbe.

Kimarad viszont a West Brom ellen megsérülő Gibbs a csapatból, és néhány meg nem nevezett játékos is kérdőjeles influenza miatt.

"Szerintem Gibbs nem lesz bevethető. Egy rúgást kapott a térdére. Beleszállt az egyik játékosba, és begyulladt a térde. Szerintem csak napok kérdése az egész. A következő bajnoki, a Bournemouth elleni, még túl korai lesz neki, de utána rendben lehet."

 

"Mustafi is rendben van, de egy-két játékost illetően még bizonytalanok vagyunk. Néhányuk ugyanis náthás, de a többiek rendben vannak. A hosszú távú sérültjeink még nem épültek fel, de a többiekre számítok."

 

"Ami Welbecket illeti: fitt és éles az edzéseken. Még nem döntöttem el, hogy azonnal visszateszem-e őt a felnőtt keretbe, vagy először csak az U23-oknál játszatom - elvégre május eleje óta nem játszott. Az edzéseken viszont jól teljesít." 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (38)

7 éve
Mindenhol Sanchez-t írják középre, de meglepődnék ha nem Iwobi játszana ott.
7 éve
Donz, Walcottnál az előző meccsre gondolok, mikor először hiányzott.
7 éve
Törölt felhasználó
Walcottról beszélt meccs előtt, hogy még mindig sérült a vádlijával. Özil meg beteg. Legalábbis a hivatalos twitter oldal ezt írta.
7 éve
Én leginkább a hazudozást gyűlölöm, meg azt, hogy Wenger is csak etet minket. Se Walcottnál, se most Özilnél nem szólt előre, pedig tuti, hogy tudták (ha sérülés). Néha úgy viselkedünk, mint valami amatőr csapat :lol:
7 éve
Törölt felhasználó
Ez egyébként szánalmas. De annak is a legfelsőbb foka.

Szólj hozzá