Arséne Wenger továbbra sem szándékozik a közeljövőben dönteni arról, hogyan folytatódjon a személyes karrierje a szezon végét követően.

Mint ismert, a francia menedzser szerződése az idény végén lejár az Arsenallal. Állítólag az angol csapat vezetői már ajánlottak egy kétéves szerződéshosszabbítási tervezetet Wengernek, ám ezek a hírek hamar lecsendesültek a sajtóban. Mi több, egyes bulvárhírek szerint a PSG éppen azon dolgozik, hogy elcsábítsa Wengert az Arsenaltól, és éves szinten 10 millió eurós fizetést kínálnak a franciának, aki Unai Emery helyét vehetné át a kispadon.

Wenger az Arsenal hivatalos weboldalának elárulta, hogy egyelőre nincs döntés a jövőjéről, és ez tavaszig nem is várható.

Az elmúlt két vereségünk egyáltalán nem befolyásol a döntésem meghozásában. Mindig is azt mondtam, hogy majd tavasszal meglátjuk, hol állunk, és akkor döntök majd a jövőmről. 

 

Mi több, a klub is szabadon dönthet a jövőt illetően. Csak azért, mert 20 éve itt vagyok, még nincs semmi előjogom. Mindketten ugyanabban a csónakban evezünk.

 

Úgy vélem, ez nem hat ki a hosszú távú jövőmre is. Rengeteg olyan menedzser van, akik hagyják, hogy leteljen a futó szerződésük, velem is előfordult már ez. Több alkalommal csak áprilisban vagy májusban hosszabbítottam. Szerintem ezzel nem lesz gond.

 

A múltkori alkalommal sem volt ebből probléma, amikor 2014-ben a szezon végén lejárt a szerződésem, és utána hosszabbítottam. Mindenhol teljes elkötelezettséggel dolgoztam a szerződésem utolsó napjáig, talán emiatt is látnak mindenütt szívesen a korábbi munkahelyeim közül. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

7 éve
Gibbs és Giroud is kezd! :wow:
El se hiszem. Ramsey is a padon. Viszont Walcott a keretben sincs...
7 éve
Törölt felhasználó
Egyébként ti ezt értitek, hogy hogy a picsában van az, hogy amikor Ramsey legszebb góljait mutatják még csak említést sem tesznek a Galatasaray elleni bombájáról? Az egyik legnagyobb gól volt, amit valaha láttam (BALLAL!!), hát komolyan felbaszom magam, hogy így feledésbe merült. :D
7 éve
Törölt felhasználó
Aki tud spanyolul fordítsa le: https://www.youtube.com/watch?v=fWJG0liNTBo
7 éve
7 éve
Törölt felhasználó
Útwenger rakta ki, tuti nem valós. :D

Szólj hozzá