Rossz híreket közölt Shkodran Mustafi sérüléséről Arséne Wenger a Stoke City elleni bajonkit követően.

A német védőt a mérkőzés 25. percében kellett lecserélni térdhajlító-sérülés miatt. Wenger a meccset követően elmondta, alsó hangon három hét kihagyás vár Mustafira.

"Elég csúnyának néz ki a sérülése. Semmi gondja nem volt hétközben, ha lett is volna, akkor pályára sem küldtem volna ma. Már a Basel ellen is játszani akart, szerinte akkor sem volt semmi gondja. A mai meccset megelőzően is többször kivizsgáltuk, és minden rendben volt. Sajnos tipikus térdhajlító probléma utalnak a jelek." - mondta Wenger.

 

"Mindez alsó hangon három hét kihagyással jár, ma pedig december 10-e van, azaz lesz egy szép karácsonya."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (47)

7 éve
Remélem ma Perez kap lehetőséget, valamelyik nap néztem, valami 70 percet kapott összesen idén a PL-ben, és ez még akkor is kevés, ha sérüléssel bajlódott, és a kupában/BL-ben játszogatott.
7 éve
Törölt felhasználó
Szerintem most Giroudra lett volna szükség, ha Koemanék megint jól lezárják a a passzsávokat, ahogyan a Southamptonnal is csinálta.
7 éve
Megtettem magunkat, szóval duplán nyerni kell :exclaim:
7 éve
Törölt felhasználó
A mai meccsen megmutathatjuk, hogy jobbak vagyunk, mint a tavalyi években. Koeman nagyon jó edző és biztos, hogy valamit kifog találni Wenger ellen, pláne hazai pályán. Nyerni kell.
7 éve
Este nyerni kell :-)

Ránéztem a sérültekre, nálunk 7 van (WHU ugyanennyi). Chelsea-ben 2 sérült, Liverpoolban 4, City-nek 1, MU-nak 2, Csirkéknek 2.

Nem gyenge a különbség...

Szólj hozzá