Kezdőtizenegy: Cech, Gabriel, Mustafi, Koscielny, Monreal, Coquelin, Xhaka, Walcott, Ozil, Oxlade-Chamberlain, Alexis

Kispad: Ospina, Gibbs, Holding, Ramsey, Iwobi, Lucas
 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (66)

7 éve
Kár még nagy szavakkal dobálozni hisz még sok van vissza !
Valóban jól megy a Chelsea meg a Pool és nagyon meggyőző a teljesítményük de lehetnek ott is sérüléshullámok és meglepő vereségek is....
Hozzáteszem attól hogy megy nekünk mi is képesek vagyunk meg voltunk is ilyen szituban többszőr is hogy egy megnyert meccsen kapunk ki vagy éppen döntetlenezünk ! És attól hogy jól teljesítünk még mindíg nem elég meggyőző a játékunk és a szerencse is velünk volt ! Lásd a két rangadót a mu meg a csirkék ellen is ! Egyedűl a chelsea ellen láttam azt a meggyőző teljesítményt amit várnánk egy bajnokesélyes csapattól ! A középmezőnyben illetve attől lefele elhelyezkedő csapatokat kivéve persze....
Kedden sokaktól várok jó teljesítményt ! Lucas megtalálhatná a gollövő cipöjét , Chambo is kezd belejönni és jó lenne ha ez nem csak egy-két meccses dolog lenne , Xhaka-nak is sokat kell még bizonyítania és Ramsey-től is várná az ember hogy végre ismét lendületbe jöjjön ! Meglátjuk , bízzunk a legjobbakban ;-)
7 éve
Törölt felhasználó
Pistike!
Nem szoktam az eszemet játszani, amit a lentiekben megosztottam azok a tények. Azok a tények, amelyek miatt már lassan egy évtizede leszereplünk!
Igen a jatekosokon is sok múlik, de ki faragjon belőlük "férfit", ha nem az edző. Pont ez a helyzet a Poolnal. Rodgersel középmezőny, Kloppal pedig élmezőny.
Hidd el, rohadtul örülök annak, hogy most az utolsó 10 percben lefőttek a vörösök, és ahogy mondtad akkor ezzel én most felsültem, pedig nem azt mondtam hogy ezt a mai meccset tutira hozzák.
Az meg, ha mások kárának örülni tudsz csak a te szegénységi bizonyítványodat erősíti, ezért tartunk ott ahol.. ;-)
7 éve
Törölt felhasználó
Pistike! Ne provokáld a másikat feleslegesen!
Szasa93 semmi rosszat nem írt.
7 éve
Törölt felhasználó
De jó ezt látni amikor egy okoskodó felsül(szasa93)! Ez egy jó példa volt, itt játssza az eszét (ahogy a legtöbben az életben nem csak itt az oldalon) aztán rájön szarhoz nem ért :D:D:D !!! Kitérek erre a Wengeres dologra is: Nem csak Wengeren múlik, ez a játékosoktól is függ!! Kik játszanak?? Gyerekek vagy férfiak?? Ne bújjunk más háta mögé és mutogassunk, hogy ez azért nem sikerült mert... Wengeren is múlik igen, de a játékosokon is ugyan annyira, ez egy csapat játék, ebben a sportban nem egy emberen múlik!
7 éve
És ezt a meccset nem néztem... 😏
Csak az utolsó 10 percet.

Szólj hozzá