Arséne Wenger úgy gondolja, hogy Olivier Giroud "pozitív módon" dühös a mostani helyzete miatt, miután a nyár folyamán elveszítette a kezdőbeli helyét a középcsatári poszton Alexis Sanchezzel szemben.

A csatár az egyik francia lapnak a napokban elárulta, hogy frusztrált amiatt, hogy csak a kispadon kezdheti meg az Arsenal meccseit, de egyben eltökélt, hogy változtasson a helyzetén.

Wenger mindezzel együtt megdicsérte a támadót, hiszen a Manchester United elleni rangadón a padról beállva ismét hatékonynak bizonyult, és egy kiváló fejessel végül egy pontot meg is mentett a csapatnak.

"Giroud dühös, de pozitív értelemben." - mondta Wenger a szombati meccset követő interjújában.

"Sőt, inkább azt mondanám, hogy eltökélt, mintsem dühös. Nagyon tisztelem őt, nem csak mint játékost, hanem mint embert is. Szombaton pont azt a módot választotta válaszként, ami a legjobb ilyen helyzetben."

"Továbbra is állandó játékosként számolok vele. Az Eb-t követően hosszú szünete volt, aztán meg is sérült, igazából néhány meccs óta van bevethető állapotban. Teljesen természetes, hogy frusztrálja a jelenlegi helyzet, mert most már fitt, és akár kezdhetne is."

"Viszont Alexis is teljesen bevált középcsatárként, így jelenleg két opcióm van erre a posztra. Olivier-el mindenhogy számítok, hiszen Alexis a szélen is tud játszani. Sajnos viszont ez Olivier-el kapcsolatban nem igaz."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá