Bellerin egy harminc millió fontos és hat évre szóló megállapodást írt alá az Arsenallal, amely által a klub legjobban fizetett játékosai közé emelkedett.

A spanyol jobbhátvéd olyan szerződést kötött az Arsenallal, mellyel hetente százezer fontot tudhat majd magáénak. Ez egy hatalmas fellendülés az Ágyúsok számára. A klub olyan ajánlatot tett a játékosnak, amit ő lelkesen elfogadott, így négy nap alatt egyezséget kötöttek. Így tartották meg a 21 éves spanyol játékost, pedig előző klubja, a Barcelona is érdeklődőtt utána és a Manchester City is.

Pep Guardiola, a Manchester City vezetőedzője elszánt volt, hogy megszerezze Bellerint és reménykedett abban, hogy a Barcelonával való összeköttetés majd segít ebben, de a játékos most elkötelezte magát a londoniak iránt. 

Az Arsenal mostmár azonban a 28 éves Özilre és a nála egy évvel fiatalabb Sanchezre koncentrál, hogy az ő szerződéseiket is hasonló módon hosszabbítsák meg, mivel 2 év múlva mindkét játékosé lejár. A tárgyalások ebben a témában már elkezdődtek.

Wenger reméli, hogy Özil is aláírja majd a megállapodást, mely öt évre szólna és heti kétszázezer font jövedelmet biztosítana a német támadó középpályás számára.

Wenger szerződése jövő nyáron jár le, ám a Bellerinnel kötött illetve a potenciális jövőbeli megállapodás Özillel, arra enged következtetni, hogy az Arsenal valószínűleg 2 évvel meghosszabbítja a vezetőedző szerződését.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (29)

7 éve
Törölt felhasználó
ronin, meglátjuk mik annak az okai. Tavaly nem az volt, hogy Özil nem játszott elég jól....
7 éve
Törölt felhasználó
Mondod most. ....De mit mondasz majd, ha év végére a négybe kerülés lesz a cél?
7 éve
Törölt felhasználó
ronin, pedig a világ egyik legjobb box-to-boxja a képeden szereplő úriember. Más kérdés, hogy ő meg pont Özil miatt nem tud igazán érvényesülni (ami nekem megéri).
7 éve
Törölt felhasználó
arpi575! Helyesbítek: inkább balhátvéd és b2b vonalon verném el a lóvét ;-P
7 éve
Törölt felhasználó
arpi575! Konkrétan a "helyére" nem hoznék senkit. Nevek sorolásával nem borzolnám a kedélyeket, de támadó-középpályás/szélső-támadó szerepben erősítenék. Pénzünk lenne rá, annyi mint a szemét :coolsmirk: ;-)

Szólj hozzá