Kezdő: Cech, Bellerín, Mustafi, Koscielny, Monreal, Xhaka, Coquelin, Iwobi, Özil, Walcott, Alexis.
Cserék: Ospina, Gibbs, Gabriel, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Elneny, Giroud.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (122)

7 éve
Számomra nem kérdés, hogy az előző évhez képest Özil - még ebben a korban is - rengeteget fejlődött. Pont ez mutatja, hogy a góljainak száma sokszorosan meghaladja a gólpasszokét.
Tavaly ő kreálta a legtöbb ziccert a PL-ben, és lett belőle kb. 21 gól, ha jól emlékszem. Szegénynek agyfasz lehetett, hogy tavaly Giroud-ék mindent elpuskáztak...bizony tavaly nem Özilen múlt, hogy nem lettünk bajnokok. Idén inkább bevágja Ő, mint hogy mások elpuskázzák. És elég jó arányban értékesíti a helyzeteit!
7 éve
Abszolút nincs gond a formájával, de azért egy assist-király-tól csak többet várna az ember ilyen téren, még akkor is, ha nem mindig az ő hibájából nincs meg a gp. A gólokat viszont szépen termeli. (y)
7 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI, a tavalyi szezonba most nem mennék bele, nyilván Özil is visszaesett tavazsra, ami teljesen érthető is, de a csapat szerkezete is nagyban közrejátszott a számokban.

Idén Özilnek van 8 gólja és 3 (lehet csak kettő) asszisztja, ez nagyon jó mutató. Egyébként már október környékén megfigyeltem, hogy rengeteg gólpassz értékű passzt kioszt idén is, de valahogy nem akarnak összejönni belőle a gólok. Özil formájára tehát eddig nincs semmi panaszom.
7 éve
Suárezt és Agüerot adom, de Lewa szerintem nem üti meg az ő szintjüket. Lehet csak a játékstílusa mondatja ezt velem, nem tudom. Régen is azok a csatárok tartoztak az igazi nagyok közé, akik képesek voltak egyedül is megvillanni (azt most tegyük félre hogy ők zsenik voltak), nem csak ha kiszolgálják őket. Sokkal több klasszikus értelmében vett foci van Kunban vagy Suárezben, mint a lengyelben.
7 éve
Törölt felhasználó
Lewa nem nagy játékos? 🐍
Suarez és Aguero mellett a legjobb már egy ideje. Lőtte ő a Dortmundban és lövi a válogatottban is szép számmal..

Szólj hozzá