Arséne Wenger elmondta, csapatában nem kategorizálja be a játékosait, egyetlen Arsenal-futbalista sem jelent egyfajta vésztervet, mindenki lehetne az állandó kezdő tagja.

A francia menedzser Olivier Giroud szerepeltetése kapcsán kapott furcsa kérdést a csütörtöki sajtótájékoztatóján. A francia csatár a Sunderland elleni bajnokin a padról beszállva szerzett két fontos gólt az Arsenalnak, ám nem lehetne azt mondani, hogy ezek után vissza fog kerülni az állandó kezdőbe, ahol jelenleg Alexis Sanchez a középcsatár.

"Nem tekintek Giroudra egyfajta B-tervként, egyetlen játékosomról sem gondoltam így a keretben. Mindig az a felállás kezd, amelyet a leghatékonyabbnak gondolok a következő meccsre. Így állítom össze a csapatomat, így bármelyik játékosom képezhetné az állandó kezdő részét." - mondta Wenger.

"Alapvetően minden menedzser így gondolkodik, hogy mi lenne a legjobb opció a következő meccsre. Ha egy játékos szerepel a terveiben, akkor az illető kezd. Giroud pedig mindig is fontos játékosát képezte a keretnek, mindig is támogattam őt."

"Teljesen mindegy, ki játszik a Spurs ellen, 25 éljátékosom van, és azt gondolom, hogy egy ilyen jellegű meccs nem 11, hanem 25 játékosról szól."

"Az összes játékosom elhivatottan koncentrál a következő meccsre, és mindenki hozzá tud tenni a vasárnapi derbihez. Ahogy már láthattuk Giroud esetében, a padról beálló játékos is képes hozzájárulni a meccshez. Ez mutatja, hogy mindenki munkája nagyon fontos a csapaton belül."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

7 éve
Törölt felhasználó
Nagyon remélem, hogy Xhaka nem áll ki idő előtt..
A csirke kezdő sem nevezhető gyengének, de - velünk ellentétben - a padjuk eléggé harmatos.
7 éve
Coq és Xhaka egyszerre a kezdőben. Csak ússzuk meg kiállítás nélkül.
7 éve
Pls Ramsey ne játsszon szélsőt.
7 éve
Törölt felhasználó
Jóóó regggelt! Jóóó szurkolást.!
Ma csak a győzelem az elfogadható.
Nincs magyarázat.Küzdeni kell.
Remélem Elneny,Coq kezd.Rajtuk sok múlik ma.

GO GUNNERS!!!!!!!
A győzelem vagy a halál.....
7 éve
Törölt felhasználó
juust! A sport365.Live-n biztos lesz fent stream.. Van majdnem mindig angol nyelvű meg horvát,nemet meg ilyenek...

Szólj hozzá