Arséne Wenger a Tottenham elleni rangadó előtti sajtótájékoztatóján nem tudott konkrétumokkal szolgálni a jelenleg sérült játékosok állapotát illetően.

A Sunderland elleni bajnokit, illetve a keddi Ludogorec elleni BL-mérkőzést is kihagyta a Walcott-Monreal-Cazorla hármas, Bulgáriába pedig Hector Bellerín sem utazott el. Négyőjükkel kapcsolatban Wenger csütörtökön sem tudott konkrétumokkal szolgálni.

Hectornak lesz még egy erőnléti tesztje. Azért nem utazott el velünk Bulgáriába, mert elővigyázatosak voltunk vele kapcsolatban. Erőltethettük volna, akár játszhatott volna Bulgáriában, de vasárnapra elvileg rendben lesz. - mondta Wenger.

A többi három játékossal kapcsolatban egyelőre több a bizonytalanság. Mindhármójukat még kiértékeljük, közülük Walcott visszatérése tűnik a legbiztosabbnak. Cazorla és Monreal még nem edzettek, majd meglátjuk, hogyan javul az állapotuk.

Sajnos Bulgáriában Gibbs is összeszedett egy kisebb vállsérülést, még nem tudni, hogyan reagál erre a szervezete.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

4 éve
Touré5: Gondoltam, hogy te összefoglalod itt a dolgokat a népnek. ;-) De Boer-ban te egyébként látsz annyit, hogy egy nívós bajnokságban megállja a helyét? Én az Interbe szerződése előtt simán eltudtam volna képzelni egy Spursben/Evertonban, de ez az olaszországi égés nyilván sokat nyom majd a megítélésén...
Ez itt már nagyon OFF, de szoktam látogatni más fórumokat néha, ha úgy van, felnézek az internazionale.hu-ra is, ott nem vagy beregelve véletlen?
4 éve
Közben a FIFA felfedte annak a 23 játékos nevét, akiket jelölnek a FIFA-Év játékosa díjra. Özil és Sanchez is helyet kapott a listán.
https://pbs.twimg.com/media/CwaxW7zXUAAW8J-.jpg:large
4 éve
JACKOXI!
Az egészet Mancini felkészülésével lehet elkezdeni. A hulladék(már bocsánat, de Nagatomo, Palacio, Ranocchia, Erkin, Melo, Biabiany-féle játékosokat nehéz másnak nevezni) az USA-ban alapozott Mancinivel, a normálisabb játékosok akik Eb-n és Copán voltak pedig Appianoban(Banega, Perisic, Brozovic, stb.). A csapat teljesen szét volt esve, Mancini azt sem tudta mihez kezdjen, a PSG, Spurs, Bayern trió pedig kiütötte az Intert és jött is Mancini menesztése 2 héttel a rajt előtt.
Kinevezték De Boert akinek csak 2 felkészülési meccs jutott volna, de a Mönchengladbach elleni meccs elmaradt, így kísérletezésre 1 meccs jutott a hollandnak.
Voltak jó meccsei a csapatnak De Boerrel(pl a Juve és a Torino elleni), de egyszerűen a csapat és az edző bántóan nem talált egymásra. A holland próbálta az Ajax/Barca-féle 4-3-3-at alkalmazni, de ez Olaszországban teljesen reménytelennek tűnt. Banega, az irányító sokszor rettenetesen távol játszott a támadóktól, túl sokat védekezett. Ez később változott, de Banega hatékonysága nem igazán nőtt.
A csapat védekezése borzalmas volt, még a leggyengébb csapatoknak is volt 2-3 ziccerük, mert középpályás védekezés nem volt, a védelemre pedig lendületből vezethették a támadók a labdát.
A csapatból nagyon sok emberrel rossz viszonyban volt De Boer:
-Eder a Samp elleni meccsen a lecserélésekor kezet sem volt hajlandó fogni
-Miranda szintén a Samp elleni meccsen, csak legyintett egyet mikor De Boer megkérte, hogy fusson vissza
-Banega is kikelt ellene, állítólag a posztja miatt
-Kondogbiát 28 perc utána lecserélte, annyira rosszul játszott, ezen a francia berágott
-Jovetic alig játszott, amikor pedig játszott, akkor is gyengén, az ő szabálytalanságából lett a Roma gólja, amit De Boer nem hagyott szó nélkül a sajtóban
-Brozovicot kirakta a keretből a magaviselete miatt
-A Gazzetta szerint még Handanovic, Icardi, D'Ambrosio, J. Mario, Barbosa, Ranocchia, Candreva, Biabiany és Perisic is De Boer ellen volt.
Teljes depresszió volt csapaton belül, mentálisan nullák voltak a játékosok. Ez jól látszott a Torino elleni meccs előtt, amikor a tulajdonosok bementek az öltözőbe beszélni a játékosokkal, akkor rögtön nyertek és kihajtották a belüket a pályán. Az egyik szurkolótársam ezt ahhoz hasonlította, mint amikor az igazgató bemegy az órára, és az addig deviáns társaság hirtelen elkezd viselkedni.
Edzésen nem beszélt velük, a sajtóban próbálta az olasz nyelvet beszélni, de az öltözőben csak angolul volt hajlandó megszólalni.
Illetve a sajtóban nyomta a szardobálást a játékosok hozzáállására, hogy nem nyújtanak 100%-ot, és nem fittek.
Zanettiék tanácsolták neki, hogy vegyen maga mellé a klubhoz köthető olasz segítőt(Baresit), mint anno Mourinho, de ezt elutasította, ahogy minden segítséget, mondván ő a saját módszereit akarja alkalmazni.
Én sajnálom, hogy Franky megbukott, mert amikor ment a csapatnak öröm volt nézni azt a támadófocit, de mentálisan óriási sötétséget okozott, nem tudott beilleszkedni az olasz közegbe. A ténykedése nagyjából Gasperiniéhez mérhető.

A legnagyobb baj pedig a vezetőség az egész klubon belül. 3 felé vannak szakadva: Thohirék(kisebbségi tulajdonos), Ausilioék(sportigazgató), Zhangék(többségi tulajdonos). Állítólag De Boer Thohirék ötlete volt, és most utána nem is akarnak ajánlani senkit.
Ausilioék meg vannak róla győződve, hogy egy olasz közeget ismerő szakember kell, aki szerintük Stefano Pioli, akinek a szerződése állítólag már elő is van készítve, csak Zhangék tőle nagyobb nevű edzőt akarnak, ez pedig Hiddink lenne. De képben van még Marcelino, Guidolin is.
Óriási fejetlenség van csapaton belül és a vezetőségben is.
4 éve
Ez is érdekes, hogy csak a Barcelonánal csalta el az adót Sanchez, Angliában magasabb adóráta mellett szépen fizet, ott meg ezt nem tette meg ?! Olyan mintha maga a csapat biztatná erre a játékosokat az adóelkerülésre, nevetséges az egész!
4 éve
Olaszország nem éppen holland edzőknek való vidék, de ettől függetlenül én csalódtam De Boer-ban. Touré5 biztos tudna pár sort írni a dologról.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek