Shkodran Mustafi elképesztőnek titulálta honfitársát, Mesut Özilt, miután a német középpályás szenzációs győztes gólt lőtt a Ludogorec ellen. Az Arsenal Özil góljával aratott pompás győzelmet Bulgáriában, miután a játékos átemelte a labdát a kapus fölött, majd két védőn is kifogott egy ügyes csellel mielőtt berúgta a játékszert a kapuba.

Ez egy olyan gól volt, ami bármely meccsen megállta volna a helyét, habár Mustafi a meccs után azzal viccelődőtt, hogy a gól nem is volt olyan nagy szám.

"Nem akarok sokat mondani, mert még a végén a fejébe száll a dicsőség, és azt fogja gondolni, hogy megint ő a legjobb." - mondta Mustafi.

"Komolyra véve a szót, ismerjük az erényeit. Elképesztő, hogy Özil mennyire nyugodt a kapu előtt, ha a helyében lettem volna, én biztos, hogy a labdaátvétel után 30 méterről rárúgom. De ő megőrzi a hidegvérét, megvan a nyugodtsága ahhoz, hogy zseniálisan befejezze az akciót.

Az Arsenal a győzelemmel bebiztosította a továbbjutást az egyenes kieséses szakaszba két meccsel a csoportkör vége előtt. Ennek ellenére Mustafi inkább megfeledkezne Európáról egy pillanatra és egy fontos hétvégére koncentrálna.

"Minden meccs után azt mondom, hogy nincs értelme túl előre gondolkodni, mert kettő vagy három nap van a meccsek között és nincs idő arra, hogy továbbra is a Bajnokok Ligája járjon a fejünkben."

"A meccsnek most vége lett és három nap múlva már ott a következő, amit a Tottenhammel játszunk hazai pályán. Ez is ugyanolyan fontos lesz, így most erre összpontosítunk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

7 éve
Törölt felhasználó
Ez a sérüléshullám engem is erőteljesen aggaszt..Már van jelenleg 8-9 sérültünk. Mindig hitegetik a népet, hogy csak 1 meccset hagynak ki, de hát láthatjuk mi megy itt.. Ha vasárnapra a Cazorla, Walcott, Nacho, Bellerin négyesből a fele visszatérhetne akkor már örülnék.
7 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI! Szerintem Klopp az EL-döntő miatt került fel a listára, de egyébként nem lényeg, hogy jelölték-e vagy sem, mert úgysem ő nyeri. Kellett 10 név amit lehet mutogatni, aztán majd megnyeri Zidane vagy Fernando Santos.
7 éve
Azért elég csinos kis sérüléshullám csapott meg minket így a Spurs elleni rangadóra... "Apró" sérültjeink immárom meccsek óta nem hadrafoghatóak, és szép csendben az összes szélső védőnk is elolvad... Bellerín + Gibbs/Nacho nagyon kéne. Walcott sem ártana. Santival meg már megbarákoztam, hogy úgy se épül fel.
Vicc az az év edzője szavazás, Klopp pl. mi a tökömet tud felmutatni? Hype kérdése az egész.
Azon gondolkodtam, hogy egy jó sorsolással igen szépen menetelgethetnénk a a BL-ben, tekintve, hogy momentán szvsz TOP5 csapat vagyunk. De természetesen a PL a prioritás.

Szólj hozzá