Olivier Giroud a Ludogorec elleni Bajnokok Ligája találkozó előtti hivatalos sajtótájékoztatón elárulta, tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy visszaszerezze helyét az Arsenal állandó kezdőcsapatában.

A francia csatár szezonja meglehetősen lassan indult, Arséne Wenger csak óvatosan építette be őt a csapatba az Európa-bajnokság, és játékos hosszú nyári szabadságát követően. Tovább nehezítette Giroud dolgát, hogy a támadó lábujjsérüléssel küszködött, emiatt szintén lassú volt a formába lendülés.

Hosszú kihagyást követően Giroud a Sunderland elleni bajnokin csereként lépett pályára, és tette azt meggyőző formában: lényegében az első két labdaérintéséből gólt szerzett. A 30 éves játékos elárulta, tudja mit kell tennie ahhoz, hogy ismét állandó kezdő lehessen.

Az összes nagycsapatnál több csatár van, akik más és más erénnyel bírnak. Képesek vagyunk egyedüli csatárként is játszani és képesek vagyunk egyedül is.

A csapat nagyon jól játszott a szezon elején, de ez ciklikus és remélem, hogy én is visszatérhetek majd a kemény edzés munka eredményeként. Ameddig nyerünk addig boldog vagyok. Nagyon jó összetartása van a csapatnak és nem kérdőjelezem meg magam túl sokszor, csak a csapatra koncentrálok.

Csak többet és többet kell játszanom és az edzések során megmutatni, hogy jó formában vagyok. Ez az, amit megpróbáltam a csapatnak hozni, amikor a Sunderland ellen játszottam. Próbáltam segíteni a csapatnak, hogy visszazökkenjenek a játékba, mivel az eredmény 1-1 volt és nyernünk kellett, és szerencsére jó pozícióban voltam ahhoz, hogy befejezzem. 

Tudod, jól érzem magam a focipályán, a sérülésemet magam mögött hagytam és most dolgozni akarok. A Bajnokok Ligája következő lépcsőfokára akarok összpontosítani és egy másik nagy meccsre vasárnap. Csak arra figyelek, hogy mit kell csinálnom a pályán és majd el fog jönni az én időm.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

7 éve
Ez a Xhaka-Coquelin tengely szerintem statikus, de ezt a Ludot még így simán baszni kell. Remélem hamar eldöntjük, had pihenhessenek Alexisék.
7 éve
Sanchez és Özil ma se pihen, Ox padozik...remélem ez nem azt jelenti, hogy a csirkék ellen a kezdőben számol vele Wenger.
7 éve
Törölt felhasználó
Nálam a Sp*rs ellen ő kezdene, főleg Iwobi rossz formája miatt, mert így Sanchezre jobban szükségünk van a szélen, bár az is tény, ha ő nem lesz a padon, akkor Wenger nehezen tud majd érdemben cserélni.

Szólj hozzá