Mesut Özil jövőbeli arsenalos karrierje nagyban függ Arséne Wenger sorsának alakulásától, írta csütörtökön a goal.com internetes portál.

Az Arsenal már hetek óta tárgyalásban áll a bombaformában lévő német középpályással a 2018-ban lejáró szerződésének meghosszabbításáról, ám ezidáig nem született döntés a kontraktusról.

A goal.com megbízható újságírója, Chris Wheatley szerint az Arsenal vezetősége a legjobban kereső játékossá tenné Özilt az új szerződés értelmében, ám a német játékost nem az anyagiak érdeklik, hanem sokkal inkább a menedzser jövője, aki 2013-ban nagyon hitt benne, amikor leigazolta őt a Real Madridtól.

"Nem feltétlen a pénzről van szó, hanem sokkal inkább arról, hogyan teljesítünk. Természetesen képesek vagyunk bajnoki címeket nyerni. De amikor olyan ligában játszunk, ahol olyanok is érdekeltek, mint a Manchester United, City, Chelsea, Tottenham, Liverpool, akkor senki nem tud garantálni semmit. Egyelőre diszkréten kezeljük a tárgyalásokat, és a kellő időben tájékoztatni fogunk mindenkit. Természetesen meg akarjuk tartani a legjobb játékosainkat." - mondta Wenger.

Özil is megszólalt a napokban Wengert illetően, a német a Die Weltnek nyilatkozott.

"Három évvel ezelőtt az a telefonhívás Wengertől átkapcsolt bennem valamit. Hirtelen azt gondoltam, hogy ő rávilágított arra, mi hiányzott nekem a Real Madridnál: az átláthatóság, a bizalom és a tisztelet. Elmondta, mit gondol rólam játékosként, hogyan képzeli el a helyemet a csapaton belül, mit várna el tőlem. Ez sokat segített." - mondta Özil.

A goal.com újságírója szerint egyébként Wenger számára is új ajánlatot tett a klub, ám a francia menedzser a szezonban elért teljesítménytől függően dönt majd a maradás vagy a távozás mellett.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

7 éve
Ez a Bournemouth nem semmi. A végén még meg is nyerhették volna a meccset. Hatalmas köszönet nekik. 🧀
7 éve
Törölt felhasználó
Cissokho jó eséllyel nem játszik ellenünk.
7 éve
Törölt felhasználó
Persze. ...De te "wenger-csecseken" nevelkedtél és több eszed van. Ezek meg olajkutak tövében, oszt' úgy voltak vele, hogy amíg csak ennyi nulla van mögötte, addig nem tétel ;-P
7 éve
Sokkal kevesebbért kaphattak volna hasonló életkorú, tehetséges védőt. 55 millióért már valami nagy halat vettem volna Párizsból pl., de ők tudják.
7 éve
Törölt felhasználó
Mustafi olyan szintű igazolás volt (illetve a védelem olyan szintű megerősítése), amire én egyáltalán nem számítottam. ....Stones meg fiatal, angol és nem is rossz, de még nem egy minden hájjal megkent védő. Ergo: ha volt rá pénzük, jól tették, hogy bezsákolták, mert a fantázia benne van, de a bajnoki címhez kevés lehet. ...Pláne úgy, hogy ez az ökör Guardiola még egy fos kapussal is destabilizálta a védelmet :lol: Pont a két csapat védelme közötti különbség dönthet a javunkra. ....De még nagyon az elején vagyunk, ne szaladjunk ennyire előre! ;-) Holnap csináljuk meg a 3 pontot, aztán nézzük páholyból a többiek meccseit :coolsmile: Go Gunners!

Szólj hozzá