Arséne Wenger úgy gondolja, Granit Xhakát inkább sárga lapos figyelmeztetésben kellett volna részesítenie a játékvezetőnek a Swansea elleni bajnoki mérkőzésen.

A svájci játékos a 70. percben kapott piros lapot, miután hátulról becsúszott és szabálytalanul állította meg az egyik vendégjátékost. Wenger szerint viszont a játékvezető lehetett volna engedékenyebb.

"Túlzásnak tűnt a piros. Nekem inkább narancsnak látszott, megúszhatta volna egy sárgával is, de a játékvezető a kiállítás mellett döntött." - mondta Wenger.

"Nem fogunk fellebbezni a döntés ellen. Azt gondolom, Granit egy intelligens játékos, nem fogja elkövetni ugyanazt a hibát kétszer, remélem, tanul majd az esetből."

Érdekesség, hogy Xhakát az előző klubjánál, a Borussia Mönchengladbachnál is meglehetősen sűrűn állították ki azonnali piros lappal, ennek ellenére Wenger nem gondolja, hogy a svájci agresszív játékos lenne.

"Nem beszéltem vele a fegyelmezettségről. Tudom, hogy a Bundesligában is voltak piros lapjai, de nem gondolom, hogy aljas lenne a stílusa. Voltak ügyetlen szerelései, mivel a védekezésben nem annyira otthonos, jobb szeret inkább előre játszani."

"Azt gondolom, hogy a Swansea-játékos, Barrow is hozzátett az esethez, mert mehetett volna tovább is. De a játékvezető szerint csúnya volt a belépő, és ez pirosat érdemelt. Ez van, Granitnak tanulnia kell az esetből."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

8 éve
LÓFASZT! Ez nem érdemelt 3 meccset...fellebezni kellene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá