Alex Oxlade-Chamberlain az egyik angol rádiócsatornának adott nyilatkozatában elárulta, elképzelhető, hogy el kell hagynia az Arsenalt a jövőben a több játéklehetőség reményében.

Ebben a szezonban egyedül a Nottingham Forest elleni ligakupa meccs volt, amelyen az angol játékos végigjátszhatta a mérkőzést - a találkozón a szélső egyébként gólt is szerzett.

A 23 éves játékos a Goals on Sunday című műsorban elárulta, frusztrálja a kevés játéklehetőség. 

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a padon ülve nem futott át az agyamon a távozás lehetősége a több játéklehetőség reményében. Játékosként az ember minden meccsen játszani akar. Nem vagyok boldog, ha nem tehetek így." - mondta Oxlade-Chamberlain.

"Eljön az a pont a pályafutásomban, és ez szerintem egyre közeledik, amikor rendszeresen játszanom kell. Ennek ellenére is teljes mértékben az Arsenalra koncentrálok, és be akarok robbani a csapatba, ha megkapom a lehetőséget. A Swansea ellen is a padról álltam be, és igyekeztem döntő tényező lenni a pályán."

"Az a célom, hogy segítsem a csapatot. Nagyon keményen dolgozom, hogy lehetőséget kapjak, mert imádok az Arsenalnál játszani. Ez egy nagyszerű csapat és nagyon hiszek magunkban."

"Csupán az jár a fejemben, hogy többet akarok játszani. Eljön az a pillanat az ember karrierjében, amikor át kell értékelni bizonyos dolgokat, és fel kell tenni a kérdést, hogy sikerül-e majd itt bizonyítanom, vagy el kell mennem máshová."

"De itt még nem tartunk, csak erre a szezonra fókuszálok, és hogy hozzátegyem a magam teljesítményét az egészhez. Majd az idény végén átértékelem a saját helyzetemet, ahogyan a menedzserek is teszik a csapatukkal. "

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (49)

7 éve
Törölt felhasználó
Amúgy tegnap szépen pihentettünk, Cazorla (bár ő lehet sérülés miatt), Walcott és Alexis is jókor jött le, Cech, Monreal és Iwobi pedig alapból nem játszott. Ettől függetlenül bőven lehet, hogy fáradtak lesznek a hétvégén, de mostanában úgy is beszoktuk húzni a meccseket, mégha nagyon neccesen is. Én is úgy érzem, hogy haladunk, de a november most minden szempontból választ fog adni a kérdéseinkre.
7 éve
Végre. Szerintem csak az igazi nagy csapatok tudnak ennyi góllal nyerni a BL-ben. Az igazi nagy csapatok pedig a két spanyol és a német gigász. Azt hiszem, ebben az évben nagyszerűen haladunk, hogy ott legyünk Európa 4 legjobb csapata között. Fantasztikus, hogy ilyen sok gólt szerzünk és zsinórban már a sokadik győzelmünk volt. Viszont hétvégén tartok tőle, hogy fáradtak lesznek a kedvenceink. Pont, mint a Burnley ellen. Ezért nem várok gólparádét hétvégén, és ezért fog úgy tűnni, hogy sokan csak alibizni fognak, pedig csak fáradtak. Jó lenne amúgy megnyerni a csoportot, és szerintem képesek is vagyunk rá, nem kérdés. Aki a PSG-Arsenal közül botlik idegenben a Basel és a Ludogoretz ellen, az lesz a második.
7 éve
Törölt felhasználó
Amúgy a góllövő listán vannak kis eltérések a valóságtól. Alexis is 6 gólos, mert a bajnokságban 4nél tart, a BLben 2nél. Ox pedig 3at lőtt eddig, egyet a PLben, egyet a BLben és egyet a Ligakupában.
7 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom mit nézzél,de végig zúgott a we've got Özil. Meg santi rígmusok meg az Arsenal himnusz. Ajánlom menj ki egy meccsre majd kiderül hogy szurkolnak a fiúk. Gyere a spurs ellen akár velem is mert én kimegyek. Akik kárognak a labdabirtokláson az régen rossz . Szerintem egy 6:0-t nem kell magyarázni ami lehetett colna 2 számjegyű is theo lábában újfent maradt 2 gól! Én a bt sporton néztem a stúdióban konkrétan kiröhögték a ludogoreczet hogy többwt birtokolták a labdát erre kaptak hatot. Eh a különbség egyesek mindenben csak a rosszatt látják. Pár embernek változtatni kellene a gondolkodás módján szerintem.
7 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk amilyen szinten Alexis kiborult a lecserélése után, szegény Pérez nem fog sok lehetőséget kapni. :DD

Szólj hozzá