Nem kezdte jól az idei BL-szereplését az Arsenal, miután már a 45. másodpercben hátrányba kerültek Edinson Cavani fejesgólja révén az Ágyúsok, de hiába volt a PSG-nek több nagyobb helyzete a meccs során, Arséne Wenger csapata a második félidőben Alexis góljával kiegyenlített, és elhozott egy pontot Párizsból.

Az Arsenal menedzsere a meccset követően elégedetten értékelt.

Összességében jól játszottunk egy nagyszerű PSG ellen, akik erősebben kezdték a meccset, mint mi. Egyszerűen gyorsabb tempóban játszottak, mi pedig azért kerültünk bajba, mert elvesztettük a labdát a középpályán, így le tudtak bennünket kontrázni. Nagyszerű volt a letámadásuk. 

 

Azt már az első félidőben is lehetett látni, hogy ha sikerült megtartanunk  a labdát, veszélyes támadásokat tudtunk vezetni. Sajnos ekkor a középpályánk nagyon mélyen játszott Alexishez képest. A második játékrészben sokkal előretoltabban játszottunk, és sikerült kihasználnunk az esélyünket, hogy egyenlítsünk. Végül a BL-ben szerzett tapasztalatunk sokat jelentett, és fontos egy pontot vihetünk innen haza.

Wenger Olivier Giroud kiállításáról is beszélt. A francia először fegyelmezetlen magatartásért kapott sárga lapot Kassai Viktor játékvezetőtől, majd egy szerencsétlen incidenst követően a mérkőzés vége felé megkapta a második figyelmeztetését is.

A labda a másik térfelen volt, nem láttam, mi történt. Úgy vélem, hogy már az első sárga is túlzó volt, mert nem szabálytalanságról volt szó. A másodiknál ő arra esküszik, hogy semmi nem történt, és mivel Olivier őszinte ember, hiszek neki. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (46)

8 éve
Azért néha szoktunk elemezni is, max nekem az hiányzik, hogy azt folytassa más is, mert egy-egy elemzésen tényleg át szoktunk lépni, és mindenki mondja a magáét. Legalább is én személy szerint próbálok...
8 éve
Aron21, én a második félidőben igazán láttam az akarást (ami az elsőben csak nyomokban volt meg).
8 éve
Törölt felhasználó
Srácok ne védjük a csapatot ezután a meccs után. A reális eredmény 3-0 a párizsiaknak.
Ne csak arsenalos szemüvegen keresztül nézzük a meccset. Az első 60 percben olyanok voltunk, mint aki be van rúgva.
8 éve
Törölt felhasználó
Szerintem hívjuk meg Molnár Krisztiánt az oldalra, hogy emelje a színvonalat, ha már a wankerhívők szerint annyira lent van.
8 éve
Utolsó figyelmezetés mindenkinek, aki érintett ebben a baromkodásban, már így is többen túllépték a határt, de ez már kezdi rontani az oldal minőségét. Szóval a következőkért már jár a ban.

Szólj hozzá