Elégedett a PSG ellen szerzett egy ponttal Laurent Koscielny, ám a védő szerint a cspaatnak bőven van még mit javítaniq a jövőre nézve.

A hazaiak már rögtön az első percben megszerezték a vezetést, amikor Serge Aurier pontos beadását Edinson Cavani fejjel gólra váltotta a tétlen Arsenal-védők között.

Koscielny szerint csak magukat hibáztathatják a bekapott gól miatt, és a francia szerint mindent meg kell tenniük, hogy ez ne fordulhasson elő többet.

"Nem rossz ez az egy pont, küzdeni jöttünk ide, a három pontot akartuk volna elvinni, de egy ilyen kezdés mindent sokkal nehezebbé tett." - mondta a védő.

 

"Nem tudom, mi történt a kezdésnél. Teljesen bealudtunk, ezen pedig változtatnunk kell a jövőre nézve. Ha a csapat kap egy gólt, onnan nehéz nyerni."

A védő azonban elégedett a játékkal és az Alexis révén szerzett egy ponttal.

"Mindkét csapat szép futballt játszott, bármelyikünk megnyerhette volna a mérkőzést. Jól játszottunk, amikor nálunk volt a labda, nyomás alá tudtuk helyezni őket. Továbbra is ilyen szellemben kell játszanunk, és jönni fognak az eredmények."

 

"Külön ki kell emelni Alexist, aki jól játszott össze Özillel, illetve Ospinát is, aki remekül védett a meccs folyamán. A szezon első mérkőzése mindig nehéz egy játékos számára, de jól tette a dolgát. Minden képessége megvan ahhoz, hogy az Arsenalban védjen." - zárta szavait a védő.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

8 éve
Törölt felhasználó
Jó nektek hogy az első bl meccs legelején be tudtok aludni bazdmeg!
8 éve
Ospina, Alexis rendben volt, a többiek tudásuk alatt teljesítettek, kiemelve Wengert.

Szólj hozzá