A ma este folyamán megkezdődik az Arsenal szereplése a Bajnokok Ligája 2016/17-os idényében, méghozzá a PSG csapata ellen.

Az Arsenal kezdője: Ospina, Bellerín, Mustafi, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Iwobi, Özil, Oxlade-Chamberlain, Alexis.

Kispadon: Cech, Holding, Gibbs, Elneny, Xhaka, Giroud, Lucas.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (127)

8 éve
Az eredménnyel sokan elégedettek, de a mutatott játékkal kevésbé. Ha Cavani nem ilyen balfasz, már az első félidőben lerendezhették volna a meccset. Mondjuk Iwobi belőhette volna. :shut:

Egyébként ezt írtad: "Ez egy maraton, az nyer aki a legjobban taktikázik/ossza be az erejét" - nagyszerű, de megmondanád, hogy Wengerben hol a taktika? SEHOL.

Én is bíztam abban, hogy Wenger alkot egy nagyot és vonul vissza, de nem hinném, hogy erre lesz még egy akkor esélye a közeljövőben, mint tavaly. Nem látom benne az ambíciót és azt, hogy küzdeni akar. Ő is elkényelmesedett. Ebből a keretből jóval többet ki lehetne hozni.
8 éve
Törölt felhasználó
Visszaterve a jatekos fejlodesekhez, egyetertek Athlonnal, ha Wenger tovabb marad akkor peldaul Iwobi, Holding és Elneny is "veszélyben van".
8 éve
Törölt felhasználó
Verd szájba magad te veréb ! Miket osztasz te itt te majomszar hát a faszomat a szádra verem te cigó!!!!!!
Bátornak kell lenni??? Hát az nem volt sehol. Biztató jelek. Caoda hogy nen kaptunk még 3 gólt te faszkalap!!
8 éve
Pistike! Semmi gond nincs a véleményeddel, személy szerint én örülök, ha valahogy másként látja a dolgokat. Az eredmény teljesen okés, megköszönhetjük Ospinának és Cavaninak, ebben egyetértünk. Viszont a bemutatott perfomansz, nevezzük játéknak, hát a végletekig elkeserítő...
8 éve
Törölt felhasználó
Nem értelek titeket.... PSG ellen idegenben egy döntetlen nem rossz eredmény(tavaly pl: real is döntetlenezet itt, vagy pl: a chelseat odavissza verték, meg valaki írta épülőben van a keretük, miért is? edző csere volt meg Ibra ment el, ennyi), nyerhettünk volna, de ez van(az első félidőt leszámítva, az borzalmas volt).A szezon nagyon az elején van, én látok biztató dolgokat, jelenleg az eredmények is jönnek(nehézkesen, de mint mondtam az elején vagyunk, kezd egyre jobb lenni!!). Sokaknak Wenger-el van a baja, és ezért átsiklanak az eredmények felett(vagy a biztató dolgok felett), PSG otthonában egy döntetlen nem rossz pláne az első körben, nem is olyan rég a barca kikapott itt 3-2-re!! DE ez van megtanulhattuk már itt az embereknek annyira rossz életük van, hogy másban keresik a boldogságukat!! Ez egy maraton, az nyer aki a legjobban taktikázik/ossza be az erejét, számolgatni kell és olykor valamikor a döntetlen is jó, ez egy olyan pillanat volt!! Jó csapatunk van, sok szép dologra hívatottak vagyunk, küzdeni kell keményen, bátornak lenni és ennek meglesz az eredménye, eddig ezeket a dolgokat fedeztem fel a csapatban amit az imént felsoroltam!! Ezek biztató dolgok, a játék is egyre jobb és szebb lesz ez a mai meccsen látszott!! Lehet velem egyet érteni vagy nem, de ez az én véleményem, az ENYÉM, senkinek nem áll jogában ezért belém kötni/ tiszteletlennek lenni, mert azt szájba verem, mert ez kiborító annyira felháborító ami itt folyik!!

Szólj hozzá