Kezdőtizenegy: Cech, Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Walcott, Özil, Oxlade-Chamberlain, Lucas

Kispad: Ospina, Holding, Elneny, Xhaka, Iwobi, Alexis, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (95)

8 éve
Törölt felhasználó
Hát ez kurva érdekes kezdő, nyilvánvaló, hogy Wenger a kontrákra akar építeni és ez a kezdő alkalmas is rá, de majd meglátjuk. Fura, hogy Walcott a padon sincs.
8 éve
Törölt felhasználó
Rengeteg ilyen szenvedős meccsünk lesz a szezonban, mert iskola példáját mutattuk be annak az elemzésnek, amit pár napja ide bemásoltam. Nem volt semmi rendszere a támadásunknak, csak Cazorláék zsenialitásán múlt, hogyha eljutottunk az ellenfél kapujáig. De ezen most tök fölösleges nyávogni, ahogy Jimcer mondta, ráérünk majd akkor ha ezek miatt kikapunk. Nézzük azt, hogy hősiesen nyertünk egy hihetetlen jó meccsen egy nagyon jó ellenféllel szemben, miközben pihentettünk a hétközi BL rangadóra és egyébként meg csomó nagyon szép támadást is vezettünk, nem értem, hogy miért mondogatja mindenki, hogy nézhetetlen volt.
8 éve
Törölt felhasználó
Nyertúnk ezt nem kell magyarázni. Ti nyávogtok hogy nem szépen nyerrúnk ha szépen játszunk és cumizunk meg az a baj. Unalmas már :-)
8 éve
Törölt felhasználó
csabigunner!
Ha jól emlékszem, akkor tavasszal is egy négyest vágtak a csirkék a Stoke otthonában.
8 éve
Törölt felhasználó
Úr Isten, ez a barcas pelda akkora egy baromsag , hogy menten falnak futok.
A Barca több kupát nyert az elmúlt 10 évbe mint mi összesen. Ettől függetlenül nem , en se leszek se Barca szurkoló se real se Bayern se semmi. Amúgy meg igen, rengeteg csapatnak új edzője van és kulonbul teljesítenek mint mi, mert a tegnapi egy nagy loszarral volt egyenértékű, adjunk hálát ezért az idióta biroert.

Szólj hozzá